Najčešće muške seksualne fantazije: Ona sa njih dvojicom!

1. Seks u troje

Fantazija u kojoj se dve žene trude oko njega, a on postavlja pravila igre, definitivno je najčešća muška fantazija. Ali, realnost je ponekad vrlo surova. Pa sem što većina to nikada ne ostvari, priznali su i kako nisu sigurni koliko bi se dobro snašli u takvoj situaciji.

2. Analni seks

U ovom slučaju vredi ona da je "zabranjeno voće najslađe", a što više partneriki odbija tu ideju, to oni više žele da je ostvare. "Muškarci žude za onim što ne mogu da dobiju", zaključak je stručnjaka sa portala Examiner.

3. Oralni seks

Kao što smo i ranije naglasili, muškarci vole kadа se žena trudi oko njih. Аli, vrlo je popularna i poza 69, u kojoj u oralnom seksu istovremeno mogu da uživaju oba partnera.

4. Seks sa starijom ženom

Često su starije žene privlačnije muškarcima za seks nego one mlađe, pre svega zbog svog iskustva. Takođe, uvreženo je mišljenje kako one tačno znaju šta žele i ne stide se da to i traže.

5. Igranje uloga

Takođe jedna od čestih muških fantazija, koja zapravo podrazumeva to da se žena preoblači. Najpopularniji su svakako kostimi sobarica, medicinskih sestara kao i korseti i halteri, koji naprosto izluđuju muškarce. Takođe, jači pol obožava igrice koje uključuju vezivanje i dominaciju.

Pssst!

Na listi se našla i fantazija partnerke u krevetu sa drugim muškarcem, dok on to gleda. Ali, i to ostaje najčešće samo - fantazija.

Izvor: index/rouge

Pogledajte još