Naučite da “čitate”: Na licu vam piše šta volite u seksu!

Ako želite da znate kakav je neko u krevetu, dobro mu pogledajte lice. Kinezi to praktikuju već hiljadama godina i tvrde da crte našeg lica govore sve o našoj ličnosti, ali i željama u krevetu. Poznati seksolog Trejsi Koks je malo detaljnije proučila drevna kineska učenja i evo što je otkrila.

Obrve
Male i retke: gotovo nepostojeći interes za seks, ali veliki za duhovnost. Guste i debele: vrlo seksualna osoba otvorena za nove eksperimente, ali možda i za varanje.

Oči

Svetle oči: večno u potrazi za novim izazovima, lako ih je seksualno zadovoljiti, a ljubav im malo znači pa zato nisu verni. Tamne oči: strastvena osoba koja uživa u dugom i smislenom seksu, dinamična u krevetu, obožava seks, ali se teško otvara.

Nos

Prćast nos: osobe koje vole romantičan seks i tradicionalne poze, ne zanima ih eksperimentisanje i mogu da budu pomalo dosadne. Ravan ili pomalo kvrgav nos: obožavaju seks, vole ga u velikim količinama i sjajni su u krevetu.

Podočnjaci

Mali i tanki podočnjaci: to su osobe sa ogromnim seksualnim apetitom, uvek su spremni i otvoreni za sve. Deblji i veći podočnjaci: razmišljaju puno o seksu, imaju vrlo snažan libido i vole sve vezano uz seks.

Usta

Velika usta: nesebični ljubavnici koji vole da zadovolje drugu osobu, vrlo potentni. Ako su u igri pune usne, onda je senzualnost zagarantovana. Mala usta: maštoviti i inventivni ljubavnici, ali brzo dostižu orgazam. Odani su i verni.

Izvor: tportal

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.