TAJNA VEZA: Sa kojim političkim moćnikom se viđa Ceca?

Srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjih nekoliko meseci svoje slobodno vreme sve češće provodi u društvu crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Kako Kurir saznaje, Arkanova udovica je u poslednje vreme više puta avionom privatnog prevoznika odlazila u Podgoricu, gde joj je domaćin bio upravo tamošnji prvi čovek države.

Prema tvrdnjama našeg odlično obaveštenog izvora, Cecine posete se nisu uvek poklapale s njenim nastupima, pa se postavlja pitanje kakva je priroda njenog odnosa s političarem.

Skrivaju vezu

Da li je folk diva dobila angažman kod Mila kao savetnik za pitanja Srba u Crnoj Gori ili je samo reč o druženju i pesmi, tek činjenica je da ni jedno ni drugo o susretima ne priča na sva zvona.

- Svetlana u Podgoricu uvek dolazi u tajnosti, privatnim avionom. Nikad se ne zadržava duže od dan-dva, a društvo joj uvek pravi Đukanović. Vrlo su diskretni u tim susretima i nikad se ne pojavljuju zajedno na javnim mestima. On uživa u njenom društvu i njenim pesmama - kaže naš izvor.

Kako dalje otkriva sagovornik Kurira, u istom periodu u Beograd je dolazio i Milo Đukanović, takođe privatnim avionom, ali o njegovim posetama ne postoji zvanična evidencija.

Diskretni

- Đukanović je diskretan čovek i vodi računa da tragovi njegovog putovanja nigde ne budu evidentirani - kaže izvor našeg lista.

Kurir

Pogledajte još