MAŠTA UME I DA PREVARI: Evo kako u stvarnosti izgleda kad žena masturbira!

'Žena je uvek na leđima, njeni prsti su 'tamo dole', ispod pokrivača. Zatim ispusti nekoliko seksi uzdaha, malo se izvija, napravi blagi duck-face, ispusti finalni uzdah i to je to, gotovo za dve sekunde! Da li je to zaista tako? Ne, nije', piše Ana Breslov, urednica rubrike o seksu za cosmopolitan.com.

Ana želi da skene pažnju na to da je ono što vidite u filmovima često muška fantazija o ženskoj masturbaciji.

'U stvarnosti to izgleda dosta drugačije. Ono što se u stvarnosti događa su vrlo čudni izrazi lica, ispuštanje čudnih zvukova, nespretni položaji tela. Ponekad su uključene i neke igračke za seks vrlo neobičnog izgleda ili neki predmeti koji se mogu naći u svakom domu, kao što je naprimer, jastuk za spavanje. Pitajte samo plišanu punjenu mačku koja se nalazila u mom krevetu kad sam bila u sedmom razredu', piše Ana, i dodaje: 'Ne mogu verovati da sam vam to upravo priznala!'

Poenta je u tome da ženska masturbacija u stvarnosti može izgledati čudno i smiješno, ali je stvarna i to je čini uzbudljivom.

Slično je i s muškom masturbacijom. U filmovima je ona često predmet sprdnje, pa je tako i prikazuju, često kao nešto sramotno i odvratno. U stvarnosti, mnoge žene obožavaju da gledaju partnera kako masturbira i to smatraju seksi i izazovnim.

Izvor: hot.hr

Pogledajte još