DA SE NAJEŽIŠ: Najstrašniji horori zasnovani na istinitim pričama!

Predstavljamo vam najstrašnije filmove koji su bazirani na istinitim pričama, ako se ne naježite od ovoga nećete nikada...

THEM AKA ILS (2006)

Priča o bračnom paru koje je su ubili pomahnitali tinejdžeri dok su bili na odmoru u Češkoj. Mučeni na najstrašnije načine, ovaj film je jo š gori kada pomislite da se ovo nekoma možda zaista i desilo. Naime, nikada nisu pronađeni dokazi za tu priču, ali sama pomisao je grozna.

PRIMEVAL (2007)

Ogroman krokodil koji masovno ubija ljude u Burundi.Oh, da ovo je istinita priča, ovaj krokodil ubio je preko 300 ljudi, ali sumnja se i na više.U filmu mu je ime "Gustav".

STRANGERS (2008)

Lično iskustvo reditelja satkano detaljima ubistava Mensona. Reditelj se seća kako je dok je bio mali grupa ljuda dolazila na vrata i pitala za nepostojeću osobu da li tu živi, ako niko nije odgovarao oni bi opljačkali kuću, ova priča je obrnuta i odnosi se na ljude koji samo žele da uđu u kuću i ubiju nevine ljude.

NIGHTMARE ON ELM STREET (1984)

Ovoga se sigurno svi sećate i sada se pitate da li je Fredi stvarno pravi?? Istina je još "luđa" od istine. Naime ova franšiza bazirana je na seriji smrti koje su se desile sedamdesetih godina kada je grupa izbeglica iz Kambodže imala neverovatne noćne more koje su dovele do insomnije. Većina je umrla u snu i ako nisu imali nikakve zdravstvene probleme.

Tako je rođen Fredi Kruger!

Pogledajte još neverovatnih priča u video snimku

blic

Pogledajte još