Opsednuta: Operisala se da bi izgledala kao Džesika Rebit

U poslednje dve godine izvršila je dve plastične operacije kako bi uvećala grudi, a struk koriguje noseći svakodnevno veoma uzak korset. A sve to kako bi napravila idealnu “peščani sat” figuru.

Struk je navodno sa 97 centimetara suzila na 82. Prva četiri meseca je korset skidala samo kada bi se tuširala, što joj je ograničavalo izbor hrane koja je morala da probije sve barijere izazvane jezivim pritiskom na želudac.

Uprkos već ionako ekstremnom izgledu, ova devojka ne planira da se zaustavi. Naprotiv, trenutno razmatra i treću hiruršku intervenciju na svojim grudima.

- Uvek sam imala uži struk, a velike kukove i grudi, ali sam htela još da naglasim taj kontrast. Bila sam opsednuta Džesikom Rebit. Kad mi je bilo tek 5 godina, znala sam da ću morati da povećam grudi da bih izgledala kao ona – objasnila je Australijanka svoju opsesiju.

Izgleda da je devojka uspela da podigne svoje samopouzdanje, jer je prvu put u životu zadovoljna svojim izgledom. Nju ne zanima što se mnogi ne slažu sa njenim izborom, a neki su joj čak i pretili smrću. Ona je jednostavno srećna.

Pogledajte video:

telegraf

Pogledajte još