NEMOJTE DA SE ZAVARAVATE: Ova 4 znaka ukazuju da se nećete pomiriti

1. Ima novu devojku i to ne krije
Kad ga vidite u zagrljaju druge, obično pomislite: “On to radi da bi me napravio ljubomornom!” Ali, nije uvek tako. Pogotovo ne ako je novu devojku upoznao sa svojim prijateljima, izlazi sa njom svako veče i "kači" zajedničke fotografije po društvenim mrežama. Ako vaš bivši dragi radi bilo šta od te tri stvari, ili sve tri, jasno je da nema nameru da se miri sa vama.
Pepoznajte na vreme: 15 znakova da vas muškarac iskorišćava!

2. Došao je po sve svoje stvari ili je vama vratio sve vaše
Kada se bivši partneri nadaju pomirenju, lične stvari služe kao najbolji izgovor za sastajanje. Ako vam je bivši vratio sve stvari koje ste ostavili kod njega, to je siguran znak da više nema povratka na staro. Ista je situacija i ako vam je zakucao na vrata i uručio vam “paket” sa vašom četkicom za zube, spavaćicom, kupkama i drugim stvarima koje su ostale u njegovom stanu posle raskida, piše Index.hr.

3. Prestali ste da kontaktirate
Poruke i razgovori jasan su znak da ili vi ili on niste spremni da krenete dalje. Da njemu više nije stalo, ne bi odgovarao ili zvao svaki put kad popije koju čašicu sa društvom, pa skupi hrabrost da vas pozove. (I obrnuto.) Prestanak svakog kontakta, znak je da je spreman za novi početak, ali sa nekom drugom devojkom.

4. “Više te ne volim”
Ukoliko muškarac izgovori ove reči, on to zaista i misli. Ne tražite opravdanja, poput onog: “Rekao je to samo da bi me iznervirao” ili “Rekao je to da i video da li ću da se rasplačem”. Stavite tačku na tu priču i ne nadajte se pomirenju. I obratite pažnju na sve one muškarce koji su vas merkali dok ste bili “slepi od ljubavi” prema sada već bivšem dečku. Sigurno postoji neko ko vas je vredan!

Pogledajte još