DEVOJKE, PAZITE ŠTA PRIČATE: Top 7 pitanja koja izluđuju muškarce

1. Fatalna sam, zar ne?
Ako je sa tobom, očigledno je da si fatalna za njega. Ali, ako ga stalno zapitkuješ kako mu se dopada tvoja garderoba, frizura ili šminka, rizikuješ da tvoj izgled postane predmet šale. Budi samouverena, to će ga još više vezati za tebe.

2. Da li misliš da je ona devojka lepa?
Ako si po prirodi ljubomorna, a pitaš ga da li mu se dopada neka duga devojka, to može da preraste u mazohizam. Šta ako tvoj dečko počne da komentariše: “Uuuuu, što je zgodna!” ili “Ne pamtim da sam ikada video lepšu od nje”?

3. Ti znaš zašto sam ljuta, zar ne?
... I ti znaš, ali zaboravljaš, da ljudi ne umeju da čitaju misli... Ma koliko bila na “istim talasnim dužinama” sa svojim dečkom, nemoj očekivati da će on u svakom trenutku znati o čemu ti razmišljaš, zašto si srećna a zašto ljuta. Ukoliko postoji nešto što ti smeta u njegovom ponašanju, reci mu. Tako ćeš izbeći bespotrebne konflikte.

4. Zašto nisi...?
... Došao ranije, ostao duže, pozvao, napisao poruku...? Niko ne voli ljude koji su sitničavi.

5. Kakva je bila tvoja bivša?
Zar ti je zaista bitno kakva je bila? I šta ćeš dobiti ako čuješ odgovor na to pitanje? Tvoj dečko je odabrao da bude sa tobom, nema potrebe da ga zapitkuješ zbog čega se zaljubio u prethodnu devojku i zašto su raskinuli.

6. Primećuješ li nešto drugačije na meni?
Osim ako nisi drastično promenila boju kose ili obukla ultra-kratku haljinu (a inače nosiš farmerice i majicu), ovo pitanje nije na mestu. Muškarci će retko primetiti nove minđuše, cipele ili torbu.

7. Da li izgledam starije?
Ovo pitanje može da bude mač sa dve oštrice. Ako si sumnjičava po prirodi, nećeš verovati kada ti dečko kaže da izgledaš mlađe. Ukoliko ti odgovori da izgledaš starije, to možeš da doživiš kao uvredu i da posegneš za tim odgovorom kada si nervozna i kada započneš svađu iz nekog sasvim drugog razloga.

Allwomenstalk.com/Nadlanu

Pogledajte još