Dirljivo: Dečak došao na grob svog oca i dobio pismo iz "raja"

Maleni Gino Valentine iz Hastingsa, Istočni Sussex, dugo će pamtiti ovogodišnji Dan očeva. Naime, dečakov otac Daryl Valentine umro je u septembru 2010. u 24. godini. Zato je Gino s majkom posetio očev grob kako bi mu odao počast, piše The Mirror. Ono što je usledilo, retko koga će ostaviti ravnodušnima.

U videu koji je snimila dečakova majka, može se videti kako dečak ostavlja prigodnu čestitku na grob uz poruku "Tata, ti si najbolji". U tom trenu, ispod kamena srcolikog oblika osmogodišnjak nalazi belu kovertu adresiranu na njega.

Nesvestan da je pismo napisala njegova majka, dečak kaže majci da je pismo stiglo s neba. U nastavku piše:

"Pozdrav Gino, hvala ti što si me došao posetiti na Dan očeva. Znam da me se ne sećaš dobro budući da sam otišao kad si ti imao samo tri i po godine. Ipak, ja vas sve vidim, tebe, Sofiju, baku i deda, ujnu Lauru. Iako ti mene ne vidiš, ja znam da ti ide dobro u školi. Preselio si se u Castledown što mislim da je bila izvrsna odluka. Čujem i kad govoriš ružne reči. Znaš, nekad je u redu biti ljut, ali molim te nemoj koristiti takve riječi. Nije ih lepo čuti. Htio bi doći i videti te, ali kad jednom dođemo na nebo, nije nam dopušteno napuštati ga. Zato sam ti krišom dostavio ovo pismo. Nedostaješ mi jako."

Nakon kratke pauze, Gino je sa smiješkom nastavio čitati:

"Nadam se Gino da znaš koliko te volim. Uvek sam uz tebe, gledam te i slušam, nemoj se brinuti. Poljubi baku i dedu i ujnu Lauru za mene. S ljubavlju, tvoj tata."

Dečak je ovu neobičnu uspomenu na preminulog oca odlučio da ponese kući.

Video je na Facebook postavila dečakova majka, i šerovan je više od 4.400 puta i lajkovalo ga je više od 9.100 ljudi. Gayle je uz video napisala kako je ga je objavila iz dva razloga: prvo da bi ga mogli da vide oni koji nisu među njenim Facebook prijateljima i drugo, kako bi pomogla drugoj deci i roditeljima u sličnoj situaciji.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još