STRAH: Sredovečna, kratko ošišana žena plaši decu po igralištima

Ima ozbiljne traume od kada ga je ova žena napala, stalno me pita hoće li ona doći kod nas kući, zašto mu je rekla da hoće da ga ubije i plaši se da ostane noću sam u sobi. Ja nisam bila prisutna kada se to dogodilo, jer ga je na igralište vodila moja sestra. Kada je videla kako ga žena trese, pritrčala je, odgurnula je i počela da urla na nju. Pridružili su joj se i ostali roditelji i ženu su bukvalno oterali sa igrališta. Posle se iz komšiluka čule glasine kako je žena mentalno obolela, ali nije hospitalozovana već šeta slobodno – kaže Vranjecova.
Žena je sredovečna, kratko ošišana, a do sad su je videli na Limanu 3 i 4, gde je nekoliko mališana isprepadala na sličan način.
- Moraću dete da odvedem kod psihologa, mada mu i suprug i ja stalno objašnjavamo da žena nije mislila to što je govorila, da je bolesna i da ne zna šta radi. Žao mi je i druge dece, jer je takvo iskustvo traumatično i za odrasle, a kamoli za decu – kaže majka šestogodišnjeg mališana.
Po obilasku limanskih igrališta, od drugih rodtelja dobili smo potvrdu da se ova žena u poslednje vreme pojavljuje po manjim, zabačenim igralištima.
- Mi smo je videli na igralištu kod hotela „Aleksandar“, tamo je napala devojčicu koja je imala svega tri, četiri godine. Vukla ju je za kosu, a njena majka je napravila scenu i fizički napala ženu koja je isprepadala njenu ćerku. Međutim, žena se nije branila, samo se okrenula i odšetala dalje. Scena je bila stvarno užasna, pogotovo zato što je žena bolesna, nesvesna verovatno svojih postupaka – ispričala je juče jedna od majki sa igrališta.
Kako kažu u Novosadskoj policiji, ovaj slučaj niko nije prijavio.

Izvor: 24sata

Pogledajte još