Četiri saobraćajne nesreće i ubadanje u Beogradu, devojka povređena u udesu u NS

U tri saobraćajne nesreće nije bilo ozbiljnije povređenih, ali je u udesu u Murskoj ulici na Voždovcu, teže povređen motociklista.

On je zadobio kontuzione povrede glave i lekari su posumnjali na potres mozga, zbog čega je posle zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Muškarac koji je napadnut nožem, oko jednog sata posle ponoći u Učiteljskoj ulici, nije životno ugrožen, rečeno je u Hitnoj pomoći. On je zadobio jednu ubodnu ranu u predelu donjeg dela leđa.

U noći između utorka i srede lekari su imali ukupno 117 intervencija, od čega 12 na javnom mestu. Najveći broj poziva bio je zbog hroničnih bolesnika.

, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Nesreća se dogodila oko 23 sata u Rumeničkoj ulici kod Merkatora, a povređena devojka (17) zadobila je povrede glave. Ona je posle ukazane pomoći prevezena u Dečju bolnicu.

Kako su rekli u Hitnoj pomoći, juče je u udesu u prepodnevnim satima povređen i sedmogodišnji dečak koji je zbog povrede noge takođe prevezen u Dečju bolnicu.

Lekari u Novom Sadu, imali su ukupno 39 intervencija tokom noći, najviše zbog astmatičara, srčanih i neuroloških bolesnika.

Izvor: Beta

Pogledajte još