Dok svi kopiraju Rijanu, Seka otkrila ko je njen uzor!

- Evo upravo jedem sladoled, a desi se da ponekad pojedem i nezdravo. Npr, pre neki dan sam u 23 časa pojela palačinku. Trudim se da se hranim zdravo. Nikako ne bih volela da imam mišiće kao na onom kostimu što sam pre neki dan nosila. Ipak, ispala je super fora – kaže za Telegraf pevačica.

- Uvek se bavim aktuelnim temama, ove nedelje je javnsot zasenio taj moj kostim i treninzi. Znate kako, kad imate viška kilograma, onda ste debeli, kada dovedete telo u red, onda ste muškarac, pa ako moram da biram, bolje da budem muškarac, ali sam barem lepa i zgodna. Ja sam neko ko se lepo oseća i sa viškom kilograma, nikada nisam imala taj kompleks. Trenutno nisam ni na kakvim dijetama, ishrana mi se bazira na vodi, kuvano povrće, riba… Bitna je samo umerenost. U blogovima se trudim da nikoga ne povredim i uvredim, ali i da budem objektivna i kažem svoje mišljenje – kaže pevačica i dodaje da uskoro neće menjati drastično stajling, niti raditi još neku tetovažu.

Seka je rekla i svoje mišljenje o hejterima.

- Ne mislim da su hejteri loši ljudi, mislim da imaju loše razmišljanje. Nisu hejteri samo fanovi mojih koleginica, ima ih i među običnim ljudima. Milion puta sam sama sebe uverila da ne treba da sudite o nekome koga ne poznajete i kad god sam neku osobu procenila kao lošu, a nisam je upoznala, uvek sam pogrešila – zaključuje Aleksićeva.

Pitali smo je da li misli da je savršenog izgleda.

- Ja ne mogu da budem savršena, samo je Bog savršen. Želim da izgledam lepo i da mi zavide neke žene, pošto i ja nekima zavidim. Postoji žena koja je Brazilka i zove se Barbosa. Želim da izgledam kao ona. Mislim da ću to ostvariti za nekoliko godina – dodala je Aleksićeva.

Pevačica se osvrnula i na natpise da nije u dobrim odnosima sa Cecom.

- Ma to su gluposti, pitajte te koje su izmislili vest. U super smo odnosima – završava pevačica koja najvaljuje album u septembru i nakon toga veliki koncert u Beogradu.

Evo kako izgleda Barbosa:

(old_image)

(old_image)

telegraf

Pogledajte još