Lansiranje prvog srpskog lifestyle portala za muškarce - Wannabe Man

U prijatnoj atmosferi uz muziku Beogradskog akustičnog orkestra, veliki broj poznatih ličnosti se odlično zabavio na Wannabe Man žurci, među njima Sara Jovanović, Milan Kalinić, Snežana Dakić, Romana Panić, Milan i Katarina Gromilić, Iva Štrljić, Mića Berić, Žarko Paspalj, Miloš Maksimović, Danijela Karić-Martać i Nikola Martać, Beatshakers, Dušan Borković, Kristina Radenković, Stefan Koković, ali i mnogi drugi.

U kultnom beogradskom lokalu "Informbiro" predstavnici Wannabe Magazine-a su prezentovali publici novi portal, koji prvenstveno ima za cilj da zabavi i edukuje mušku populaciju i obrađuje raznovrsne teme iz oblasti biznisa, mode i nege, muško-ženskih odnosa, sporta, tehnologije i automobilizma.

Jedan od sadržajnih fokusa magazina će biti blogovi na sve muškarcima važne teme, kao i brojni intervjui sa uticajnim ljudima i ljudima inspirativnih životnih priča. Nijedan muškarac sigurno neće ostati ravnodušan kada bude video provokativni deo magazine-a, modne editorijale na "Wannabe" način.

Wannabe Man je nova online destinacija srpskih muškaraca, dostupna od 25.06. na web adresi www.wannabeman.com.

Pogledajte još