ŠOKANTNO: Tri prostitutke otkrivaju kakav im je bio prvi dan na poslu

1. Plakala sam posle

Prvi posao mi je bio kod privatnog klijenta i bila sam potpuno opuštena dok sam išla ka njemu, a i tokom seksa. Nisam počela da plačem sve dok nisam sela u taksi da se vratim kući.
Mesec dana kasnije sam se priključila agenciji koja mi je prve večeri dala čoveka koji mi je ubrzo postao redovna mušterija, uvek me je rezervisao na pola sata i nikada nisam ostajala duže. Drugi posao koji sam morala da odradim te večeri je bio sa dva oženjena muškarca i još jednom devojkom koja je radila. Imala sam nagon da povraćam, ali me je ona utešila i pomogla da prevaziđem sram. Jedan od likova je imao fetiš da liže sopstvenu sper*u, pa kada je svršio sebi na stomak, skupila sam sve i terala ga da je poliže. Na povratku kući sam sa vozačem pričala o Drugom svetskom ratu dok smo slušali Sinatru.

(M.A. - 26 godina)

2. Užasno!

Znam da ovo zvuči odvratno, ali novac mi je bio preko potreban, a nisam videla drugu opciju. Prijavila sam se na sajt, iako sam znala da je glupo i opasno - imala sam 17 godina tada i nisam uopšte razmišljala o posledicama. U suštini, tražila sam od ljudi da daju ponude pa da odem sa onim ko je dao najviše. Na kraju sam vozila 45 minuta da se vidim sa čovekom koji me je kupio na veče. Kad smo se sreli, upalio je auto i odvezao me do svoje kuće. Nije mi jasno kako te noći nisam umrla od straha. Lik je imao oko 50 godina, smrdeo je na alkohol i cagarete i travu. Rekla sam mu da imam 19 godina (glupača).

Popušio je džoint, pričao o džezu, a onda je jako uvrnuto počeo da mi dodiruje sis*. Drka*a sam mu oko 30 minuta i to nekim losionom koji je mirisao na ruže, popuš*la  sam mu, a onda smo imali seks. Bilo mi je neverovatno što je uopšte uspeo da mu se dign* jer je bio previše naduvan i ko zna na kojim još drogama.

Nisam osetila kada je svrš*o jer sam bila previše skoncentrisana na to da dobro odradim posao, ipak mi je bio prvi put. Kada sam sišla s njega, videla sam da mu je kondom spao pa sam panično počela da plačem kada sam shvatila da je kondom u meni.

Malo smo izblejali (čitaj: on je spavao a ja sam se suzdržavala da ne povratim) a onda me je odveo do auta, napunio mi rezervoar i dao mi pare. Zvao me je još nekoliko puta, ali nikada nisam želela da se vratim tamo.

(N.P. - 29 godina)

3.Bacio je pare na mene!

Kad sam imala 18 godina tražila sam sponzora i prijavila sam se u jednu poznatu agenciju. Ubrzo se javio tip koji mi je ponudio četvorocifrenu cifru za jedan sat, ali pod uslovom da dođem do njega u hotel. Do sada nisam ni razmišljala o razmeni seksa za novac ali me je cena zainteresovala pa sam se pojavila, dobila sam novac vrlo brzo. Međutim, ono što je bio problem je... kada je svršio, a svršio je vrlo brzo, bacio je svežanj para na mene i rekao da odem. Možda ga je bilo sramota.
Već 15 meseci se ovim bavim i ozbiljno se razmišljam da zaledim faks i potpuno se posvetim ovom poslu.

(S.M.- 22 godine)

Pogledajte još