NE ZNAJU S NOVCEM: Pripadnici četiri horoskopska znaka uvek su praznih džepova

Neki ljudi sasvim uspešno rasporede platu na ceo mesec i uspevaju čak i da uštede, međutim postoje i oni, koji su već samo nekoliko dana nakon plate u omanjem finansijskom problemu.

Kao i u svakom drugom segemtu u životu, zvezde su i ovde umešale prste, pa pripadnici sledećih horoskopskih znakova jednostavno ne umeju da raspolažu novcem.

Vaga

Vage su poznate šopingholičarke i neretko će sav novac potrošiti na stvari za koje i same znaju da im nisu potrebne. Često nepromišljeno troše novac i zato su već sredinom svakog meseca na rubu bankrota.

Strelac

Kada su u pitanju izlasci sa društvom, Strelčevi su poprilično izdašne ruke i na tome nikada ne štede. Svoj novac češće troše na druge nego na sebe, ali svaki njihov ceh napravljen je bez trunke razmišljanja, pa će veoma brzo ostati praznog novčanika.

Lav

Za razliku od velikodušnih Strelčeva, Lavovi svoj novac troše isključivo na sebe i to najčešće mnogo više novca nego što sebi mogu priuštiti. Oni maksimalno uživaju u luksuzu i životu na visokoj nozi, ali kada porazmisle o plaćanju računa, shvatiće da su sebe stavili u debeli minus.

Blizanci

Blizanci su veoma spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih definitivno čini najneodgovornijim pripadnicima Zodijaka, kada je novac u pitanju. Često su toliko neoprezni s novcem da celu platu potroše u danu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još