Go vitlao oružjem i pretio prolaznicima u centru Beograda

Nakon hapšenja je utvrđeno da je S. M. u rukama držao gasni pištolj, a kod njega je pretresom nađena i bojeva municija. Na lice mesta, odmah po pozivu građana, stigla je i interventa jedinica s kompletnom zaštitnom opremom.

"Pripadnici policije ubrzo su razoružali pomahnitalog mladića. On je odmah priveden na saslušanje, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Policija će, po nalogu tužilaštva, protiv S. M. podneti krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog držanja oružja", kaže "izvor Kurira iz istrage".

Uplašeni stanari zgrade u Makenzijevoj ulici rekli su za Kurir da je S. M. uz glasnu muziku bukvalno divljao na terasi stana nekoliko sati pre nego što je stigla policija.

"Mislili smo da je samo pitanje momenta kad će početi da gađa prolaznike... Delovao je pijano i kao da nije znao šta radi i gde se nalazi. Imali smo i ranije probleme s njim, često se dešavalo da preti komšijama"
, rekao je jedan od stanara zgrade koji nije želeo da mu se ime pominje u novinama.

On dodaje da je S. M. "bio čudan".

"Komšija se u zgradu doselio pre nekoliko meseci i čim je došao instalirao je kamere na glavnom ulazu i ispred svojih vrata. Niko nije smeo ništa da mu kaže iz straha da ne nastrada. S druge strane, primetili smo da u kasnim satima tu dolaze neki muškarci, a pojavljuju se i neke žene. Mnogo puta se čula galama iz njegovog stana... Pokušavali smo da mu objasnimo da želimo svoj mir, ali to do njega nije dopiralo. Ponašao se kao da je zgrada njegova"
, ispričao je "sagovornik Kurira".

Komšije navode da je S. M. redovno imao žensko društvo u stanu, a vrlo često su ga posećivali muškarci različite starosti.

"Zbog toga pretpostavljamo da se bavio posredovanjem u prostituciji i poslovnoj pratnji. U prilog tome ide i činjenica da su privedene i dve žene koje su bile sa S. M. u stanu", rekao je jedan od stanara koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Kurir

Pogledajte još