Više od mode

Na svečanoj novogodišnjoj reviji pod nazivom "Više od mode", modnim performansom u organizaciji agencije "Select" zajednički su se predstavili kompanija Whirlpool i modna kuća AMC Afrodite Mode Collection

"Snežna mećava. Hladan dan još jedne zime. Zime, na pragu još jedne Nove godine. Ovo je kolekcija za nju, Romantičarku. Ona pleni elegancijom, ona je sofisticirana. Time zavodi njega. Ona nosi čarobne kostime, zavodljive haljine, mondenske mantile, golo rame, haljinu koja prati liniju tela, poneki šlic, uzanu suknja...

Ovo je nastavak priče o njima. Romantičarkama sa stilom. Jedna je Džeki Kenedi, druga je Odri Hepbern.Kolekcija je satkana od sećanja. Njihove zime su davno izbrojane, ali, sećanja na stil ostaju. I greju naše zime" - bile su reči koje je izgovorila glumica Iva Štrljić i tako nas uvela u reviju koju smo imali prilike da vidimo.

Tradicionalnom svečanom koktelu i modnoj reviji za jesen/zimu 2006/07 kreatorke Valentine Obradović, povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika, koja je organizovana u ranim popodnevnim časovima u klubu "Bard", prisustvovali su samo odabrani modni sladokusci, novinari i VIP gosti.

Ovom prilikom predstavljen je najnoviji proizvod kompanije Whirlpool - aparat za osveženje odeće Pret a porter. Predstavlja idealno rešenje kada vam odeća nije prljava, ali ne izgleda uredno. Svi prisutni su imali mogućnost da daju svoje stvari i na taj način se uvere u njegovu delotvornost.

Srećna Nova romantična!

Jelena Antonijević

Pogledajte još