Zvezda filma "Montevideo" uhapšena zbog pijanstva!

Glumac Andrija Kuzmanović (30), koji je domaćoj publici postao poznat po ulozi golmana Milovana Jakšića u filmu “Montevideo, bog te video”, priveden je u noći između petka i subote na trežnjenje, budući da je naduvao 1,4 promila alkohola.

Kuzmanović se najverovatnije vraćao iz noćnog provoda, kada je juče oko 5 ujutru zaustavljen, a saobraćajci su posumnjali da je pijan za volanom automobila.

– Alkotestom je izmereno da je vozio sa 1,4 promil alkohola u krvi, a shodno propisima glumac je priveden u Policijsku stanicu Vračar na trežnjenje. Glumac se nije protivio odvođenju u policiju, već je uradio ono što mu je rečeno. Iskreno, nije mu bilo pravo, ali je svestan bio da je sam kriv za ono što mu se desilo – priča izvor za Alo, i dodaje da glumac filma “Montevidea” morao da ide kod sudije kako bi odredili kaznu.

Inače, za vozače koji imaju više od 1,2 promila alkohola u krvi kazna iznosi od 15.000 do 30.000 dinara, 10 kaznenih poena i predviđa se oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest meseci.

Telegraf