Stefanović posetio povređene policajce na VMA

- U razgovoru sa ta dva mlada momka, koji su dobro raspoloženi s obzirom na to šta su sve prošli, rekao sam im da se ništa ne sekiraju i da samo budu posvećeni svom oporavku - rekao je Stefanović.

On je naveo da je sada najvažnije da se oni u potpunosti oporave, te da će to trajati dugo "jer su povrede koje su pretrpeli teške".

- Biće važno da oni budu stabilno i da budu posvećeni tome. Imaće makismalnu pažnju i negu naše ministarstvo će učiniti sve da njima ništa ne fali... S obzirom na to da su povrede teške, faktički se radi o višestrukim prelomima kostiju, oporavak će zahtevati naravno prvo saniranje mekih tkiva oko tih kostiju, a zatim i samih kostiju, a što će trajati dugo - kazao je Stefanović.

Ministar je zahvalio Ministarstvu odbrane, VMA i Zdravstvenom centru u Kraljevu na naporu koji su uložili da policajcima povrede budu sanirane veoma brzo.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na putu Kraljevo-Raška teško su poverdjeni Ž. I. i N. J.

Policajac Ž. I. sinoć je transportovan iz Kraljeva na VMA u Beogradu, dok je N. J. prebačen na VMA danas, nakon što je operisan u kraljevačkom zdravstvenom centru "Studenica", rečeno je  ranije danas na VMA.

"Operacija policajca N.J. protekla je dobro, iako je imao višestruke prelome", rekao je ranije direktor kraljevačkog zdravstvenog centra "Studenica" Zvonko Veselinović.

U saobraćajnoj nesreći koja se u subotu pre podne dogodila na tridesetom kilometru puta od Kraljeva prema Raški poginuli su D.G. policijski službenik i B.B.(46) lice koje je prevoženo policijskim vozilom.

Izvor: Blic

Pogledajte još