MALA ŠKOLA PRELJUBE: Kako da je varaš, a da te nikada ne uhvati!

1. Zaboravi devojke iz kraja
Koliko god ti se prsata konobarica iz lokalnog kafića dopadala, ona nikako nije dobra opcija! Ako se upustiš u bilo kakav odnos s njom, uskoro će se pročuti po kraju da si pokleknuo. Glasine će kad-tad stići do tvoje devojke!

2. Bez sastanaka, bez poklona…
Zapamti da već imaš devojku i iz nekog razloga želiš da ta veza potraje barem još neko vreme. Zato zaboravi na izlaske, kafe ili slične stvari sa “povremenom zamenom”. Naravno, i pokloni su zabranjeni. Da pojednostavimo – zamisli da je ta s kojom varaš devojku zapravo banka koju želiš da opljačkaš s vremena na vreme; želiš to da uradiš kada ti nestane para (odnosno želiš seks sa nekom drugom), bez ostavljanja tragova. Razumeo si?

3. Ne varaj sa ružnim devojkama
Uprkos svim merama opreza, uvek nešto može da “pođe po zlu” i da tvoje neverstvo bude otkriveno. Ako stvari krenu u tom pravcu, sigurno ne želiš da te bije glas kako si “prevario onako divnu devojku sa onom groznom, kojoj niko ni orah iz ruke uzeo ne bi”. Kad varaš, varaj sa boljom!

4. Mora da bude dobra u krevetu
Ako ti je već seks sa stalnom devojkom postao dosadan, onaj sa kojom imaš “kombinaciju” mora da bude savršen! Pronađi devojku koja će bez pogovora ispunjavati sve tvoje želje i fantazije. Nisi jedini koji ne traži od stalne devojke da radite stvari koje te stvarno pale, a koje su pomalo uvrnute. Sa povremenom devojkom na to imaš pravo.
Pogledaj kako izgleda lista najvećih seksualnih predatora!

5. Uništi sve tragove
Zamisli da je tvoja stalna devojka detektiv kojem bi trebalo otežati posao na sve moguće načine! Svaki poziv ili poruku koju primiš preko društvenih mreža ili mobilnog telefona trebalo bi odmah da izbrišeš, za sva vremena. Inače, znaš šta može da te sačeka ako tvoja stalna devojka “slučajno vidi” poziv ili poruku sa njoj nepoznatog broja...
Ti znaš zašto si se upustio u "izlet sa strane", ali budi oprezan i na vreme saznaj zašto bi tvoja stalna devojka mogla da ti uzvrati istom merom...

6. Ne hvali se naokolo
Ovo je najvažniji savet - ne pričaj nikome ništa! Budi oprezan da ti ne izleti nešto kad piješ sa ortacima, uvek će se naći makar jedan koji će to ispričati svojoj devojci, a ona tvojoj i... eto nevolje!

Macho.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.