OVO MORATE DA PROBATE: Top 4 saveta za vatromet u krevetu!

1.Više spavajte

Nedostatak sna i umor su neprijatelji libida. Za početak, savetujemo vam da se dobro naspavate, a onda se prepustite uživanju u spavaćoj sobi.

2. Pustite mašti na volju

Maštovitost ispod čaršava uvek je plus. Nemojte se stideti da podelite najskrivenije seksualne fantazije i maštarije sa partnerom. “Prljavi“ razgovori će probuditi želju za seksom.

3. “69” – pun pogodak!

Nerealno je da svaki put od partnera zahtevate maratonski seks sa višestrukim orgazmima. Nerealno je i da on to očekuje od vas. Možda ste umorni, možda ste pod pritiskom, možda nemate vremena... Nađite se “na pola puta” - oralni seks svakome prija! Bolje “utešne nagrade” nema, a obostrano zadovoljstvo je zagarantovano...

4. Razmišljajte o seksu, ne izbegavajte ga

Budite uvek spremni za akciju. Razmišljanje o seksu je u redu, ali nije OK ako samo na tome ostane. Prisetite se dobrih starih vremena kada ste tek počeli da se zabavljate. Idite na mesto gde ste prvi put imali seks, odgledajte film s eksplicitnim sadržajem, sprovedite maštarije u delo... Tako ćete razbuktati stare strasti i učiniti da seksualni doživljaj bude kao nekad... I još bolji!

Izvor: Tportal.hr/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.