BRAZILCI OTKRILI TEORIJU ZAVERE: Nejmar uopšte nije bio povređen!

Međutim, sada se u medijima u zemlji domaćinu Mundijala pojavila gotov ludačka vest koja se slobodno može nazvati teorijom zavere, a onda glasi: Nejmar uopšte nije bio povređen, već nije želeo da igra protiv Nemačke.

Kao dokaz navode da posle utakmice odigrane prošlog petka u bolnicu uopšte nije otišao Nejmar, već da je u pitanju bio neko drugi, koji je podmetnut da ga glumi. Razlog zašto u to veruju što je dok je na kolicima unošen u bolnicu prekrio svoje lice ćebetom, ali ako se ovaj dokaz obori pravdanjem da je to učinio zbog silnih bolova koje je trpeo, odmah se pojavio novi.

Ovo je možda i najjači fakat za koji su se uhvatili novinari u Brazilu, a to je da na desnoj ruci osobe koja je dovežena u bolnicu uopšte nema tetovaže koju brazilski fudbaler inače ima. Ovo se moglo srediti i u Fotošopu. A pored ovih postoje još neki dokazi o ovom slučaju, a za koje je ponajviše kriv Brazilski fudbalski savez.

Čelni ljudi brazilskog fudbala su naime potvrdili da su svi podaci o Nejmarovom boravku u bolnici izbrisani navodno radi njegove bezbednosti. Medicinska sestra koja je snimila dolazak u bolnicu je otpuštena, a kao poslednji delić ove slagalice jeste snimak koji je izvučen od brazilskog ogranka ESPN televizije, a koji je navodno snimljen četiri dana posle četvrtfinala.

Na tom videu se vidi osoba koja jako liči na Nejmara kako normalno hoda bez ikakvih problema.

Dakle, očigledno je da se izgleda traži još neki žrtveni jarac za tragediju koja je doživljena, a možda će on upravo biti najbolji igrač ove zemlje, međutim, svakako ni da ove dokaze koje su izneli mediji nikako ne bi trebalo prihvatiti zdravo za gotovo i da bi ih trebalo dobro proveriti.

Ipak, na kraju se postavlja samo jedno pitanje: Zašto bi neko odbio da igra u polufinalu Svetskog prvenstva koje se pritom održava u njegovoj zemlji i ima priliku da osvoji titulu svetskog šampiona pred svojim sunarodnicima.

telegraf

Pogledajte još