EVO GDE GREŠITE: 10 razloga zbog kojih vas svaka žena odbija!

1. Izbegavajte negativne komentare

Ako želite da je osvojite, nemojte se služiti negativnim komentarima, ili joj davati neke šaljive komplimente koji su samo vama smešni. Umesto toga, biranim rečima, i zavodljivim tonom, udelite joj neki lep komplimet. To je ono što uvek pali.

2. Neće pasti na vaše priče o novcu

Iako je materijalna stavka veoma bitna kada je brak u pitaju, dok se udvarate ženi koju želite da osvojite, izbegavajte razgovor o novcu i vašim primanjima. Na prvu loptu, njoj je mnogo bitnije kako se ophodite prema njoj, koliko ste duhoviti i posvećeni.

3. Nemojte omalovažavati sebe pred njom

Nije privlačno ako joj se na prvom sastanku „raspekmezite“ i počnete da žalite i vređate sebe i svoj život. Osmeh i pozitivan stav pri zavođenju su neophodni.

4. Pazite gde je dodirujete

Niste ni stigli do kreveta, a vi joj dodirujete donji deo leđa, ramena ili lakat. Ne radite to. Istraživanja pokazu da ih to odbija.

5. Nemojte pretpostavljati, pitajte!

Muškarci ne bi trebalo da pretpostavljaju kako žene ne vole priče o automobilima, ili o viskiju, ili fudbalu, samo zato što su žene. Budite vešti s rečima i vodite opuštene razgovore kako biste shvatili šta je to što voli a šta ne.

6. Ne ismevajte njihove prijatelje

Zašto mislite da je zabavno kada vređate njenu najbolju drugaricu? Stavite se u njenu situaciju: da li biste voleli da ona na taj način govori o vašem najboljem drugu? To je jedno veliko „ne“, ako mislite da je dobijete za sebe.

7. Posmatrajte je kao najseksipilniju ženu na svetu

Ništa vam više neće otvoriti put kao isticanje njene seksualnosti. Mora da zna koliko vas privlači, kako bi se i sama osećala privlačnom.

8. Ne izigravajte „dvorsku ludu“

Nasmejati ženu je plus, ali ako pravite klovna od sebe, to je može odbiti. Dozirajte šale, i naučite kada treba da stanete s njima.

9. Ne vole preterano drske i samouverene muškarce

Iako samouverenost može biti okidač, ipak treba naći meru. Ako preterano eksponirate i ističete svoje prednosti, to je može ohladiti. Neka vam usta ne budu puna sopstvene ličnosti i dostignuća.

10. Prihvatite „ne“ kao odgovor

Kada su u pitanju muškarci i zavođenje, žene često menjaju mišljenja. Kažu „ne“, ali misle „da“. Dajte joj vremena da padne na vaše čari i nemojte je kinjiti ako vas odbija. Osvajajte je lagano. Na kraju će i pristati, ako se dovoljno potrudite.

Izvor: TOI/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.