Čačak: Dve osobe teško povređene u stravičnom udesu

Povređena žena, prema proceni očevidaca stara oko 60 godina, vozila se na zadnjem sedištu taksi vozila marke "pežo" koje se kretalo Ulicom kneza Miloša u pravcu pošte.
 
Do stravičnog sudara došlo je kada se na raskrsnici u "pežo" zakucao kombi beogradskih regisatrskih oznaka koji je velikom brzinom naišao iz smera hotela "Morava" i nije stao na znak stop.

Od siline udara slomljen je saobraćajni znak i oštećen jedan auto na parkingu u neposrednoj blizini.
 
Povređenu ženu pripadnici odeljenja za vanredne situacije jedva su izvukli iz smrskanog automobila i ona je sa povredama opasnim po život vozilom hitne pomoći prebačena u urgentni centar čačanske bolnice. Vozač taksija doživeo je lakše povrede.

"Bilo je pitanje dana kada će na ovoj raskrsnici neko da nastrada, s obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu, a semafori ne rade zbog rekonstrukcije toplovoda na trasi Nemanjine ulice. Svaki dan ovde bude nekoliko manjih sudara",
rekao nam je jedan od očevidaca koji živi u obližnjoj zgradi.
 
Prema rečima portparola čačanske bolnice, dr Miroslava Sretenovića u ovu ustanovu je primljeno troje povredjenih u udesu, od kojih je dvoje sa teškim telesnim povredama.
 
"Jedna žena je primljena u bolnicu u komatoznom - besvesnom stanju, muškarac je zadobio prelom kostiju karlice, a treći pacijent nema vidljivih povreda, ali je zadržan radi dalje opservacije", kaže on.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.