Imaš letnju simpatiju? Evo kako da ga osvojiš!

1. Budi direktna
Priđi mu i započni razgovor. Leto je, ne poznajete se, a najgore što može da ti se dogodi je da te odbije. Tada ćeš barem znati da si pokušala.
Pročitaj još i kako da zavedeš svakog ko ti se dopada!

2. Uključi prijateljice u akciju
Ako nisi dovoljno hrabra da sama obaviš najteži zadatak – upoznavanje – angažuj drugarice da to obave umesto tebe. On sigurno ima svoje društvo, a sad je trenutak da se tvoje drugarice pokažu na delu; neka startuju bilo kog njegovog ortaka i počnu da ćaskaju sa njim. To je savršena prilika da ti olakšaju muku, piše Index.hr
Prouči top 5 ženskih taktika u zavođenju koje sigurno pale!

3. Pošalji mu piće
Muškarci su navikli da čašćavaju devojke, ali ako promeniš igru, sigurno ćeš mu zapasti za oko. Pošalji mu piće preko konobara i mahni mu kad piće stigne na njegov sto. Tako si napravila prvi korak i bacila loptu na njegov teren. Sigurno te neće ignorisati!
Sama si? Saznaj kako da u 7 koraka nađeš dečka za 7 dana!

4. Izazovi ga
Letnji sportovi su svuda oko vas, a to je idealna prilika da privučeš njegovu pažnju. Pozovi drugarice i izazovi njega i njegove prijatelje na meč odbojke na pesku - ko izgubi, plaća piće!
"Provali" da li mu se sviđaš!

5. Zamoli ga da ti pričuva stvari
Na plaži si ili na bazenu, i konstanto ga merkaš, ali on i ne haje? Priđi mu i zamoli ga da vam pričuva peškire i torbe dok se vi brčkate, i obećaj mu da ćeš i ti učiniti isto kad on sa svojim ortacima reši da se bućne. To je idealan način da se upoznate i nastavite druženje i posle kupanja.

A kad "probijete led" i počnete da se viđate, nauči šta bi trebalo da uradiš da se smrtno zaljubi u tebe i zauvek bude tvoj!

Pogledajte još