Seksualni afiniteti - šta vole slobodni, a šta zauzeti muškarci?

ORALNI SEKS
Oralni seks je uvek poželjan. Slobodni muškarci kažu da su spremni da uzvrate istom merom, a dame koje ovo uskraćuju svom partneru zapravo ga lišavaju jedne od najvećih potajnih želja što se seksa tiče. Oženjeni muškarci imaju primedbu da supruge često samo "odrade" posao pa bi im bilo draže da to rade ređe, ali vatreno kao na početku.

Muškarci u braku su manje zahtevni. Budući da živite zajedno, njima bi dobro pao seks koji nije u kuhinji ili dnevnom boravku gde uveče muku mučite kako da platite ratu kredita.

SEKSI ODEĆA
Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije. U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti da nosite njegovu košulju. Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamene komotnom odećom. Da biste ga "imale u šaci" pamučne gaće i isprane pidžame zamenite seksi čipkastim rubljem.

Na početku veze birate mesta gde se još niste sreli u ljubavnom zanosu. Jedno od najpoželjnijih mesta je kancelarija.

U KREVETU
Ako niste u dugoj vezi ili braku, on bi voleo da mu kažete šta i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga povedete, korak po korak, do obostranog zadovoljstva. Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije i poneko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo da s njima podelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mesto ili izmislite svoj scenario za ljubavnu igru.
Izvor: portaloko


Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.