ŽELEĆE VAS JOŠ VIŠE: 9 saveta kako da je pravilno zadovoljite

1. SMS kao predigra

Možda ne verujete, ali pravilan SMS može i te kako uticati na njenu želju. Koristite ga kao deo predigre, ali opet, budite pažljivi i nemojte pisati sve ono što vam padne na pamet. Morate biti vešti, takođe, morate da znate šta to vašu partnerku “pali”. Podsetite je na stvari koje su vam se svidele u trenutku kada ste razmenjivali nežnosti u krevetu.

2. Naučite je da se gleda vašim očima

Uhvatite je pred ogledalom, milujte je i ljubite joj vrat. Ovo će zagrejati nastavak igre i na taj način ćete je lakše dovesti do vrhunca.

Evo gde grešite pri zavođenju nežnijeg pola

3. Zavedite je muzikom

Budite pravi zavodnik. Pustite neku laganu, erotičnu pesmu s eksplicitnijim tekstom. Zaplešite, a onda počnite lagano da je ljubite i milujete. Verujte, nemate šta da izgubite. Sa ovim trikom možete samo biti na dobitku.

4. Ostavite trag koji će je pozvati na seks

Ona obožava vaš miris. Zašto onda ne biste namirisali posteljinu, ili maramu koju često nosi. Naučno je utvrđeno kako je miris dobar stimulans za seks. Taj miris će je nesvesno podsetiti na divlje noći koje ste provodili zajedno, i podgrejaće u njoj želju za seksom.

5. Ne budite škrti, ubacite prste u igru!

Itraživanja govore da više od 50 odsto žena teško doživljavaju vaginalni orgazam. Zato je stimulišite prstima. “Ručni rad” je ključ do njenog vrhunca, zato ga ne preskačite, već joj priuštite vrhunsko uživanje.

3 načina da je ubedite na jutarnji seks

6. Ne preterujte s pitanjima

Ok je ako je jednom pitate šta joj prija da joj radite, ali ako je uporno pitate jedno te isto pitanje, ona će to shvatiti kao vašu nesigurnos. Budite sigurni u ono što joj radite, to će je dodatno stimulisati na “vruće” radnje pod jorganom.

7. Upoznajte se s pravilom “desetke”

Sad se sigurno pitate o čemu govorimo. Naime, prvih 1-2 centimentara njene vagine je najosetljivije, pa prilikom seksa, pokušajte sa 9 plićih ulazaka, nakon kojeg sledi jedan duboki.

8. Oralni seks je obavezan

Ako želite da ga dobijate od nje, morate biti spremni i da ga pružite. Pritom, ne budite lenji. Služite se kružnim pokretima, stimulišite svaki deo njenih intimnih delova, kako bi njen užitak bio veći. Kada ona bude zadovoljena, budite sigurni da ćete i vi dobiti “porciju”.

9. Eksperimentišite s pozama

Nemojte biti dosadni i svako veče insistirati na istim pozama. Budite maštovit… Spreda , otpozadi, misionarska poza, “dogi stajl”… Sve je u opticaju! Recite joj nešto “prljavo”, razbudite njena čula. Priuštite joj i oralni seks… Sve, samo nemojte da dozvolite da se seksualni čin pretvori u rutinu.

MUŠKA POSLA: OVO ga pali, a OVO hladi

Izvor. macho.hr/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.