TAJNE ISKUSNIH MUŠKARACA: Ako želiš da izgori od uzbuđenja, dodiruj je baš na OVIM mestima!

1. Njeni nožni prsti

Sam pogled na njen seksi pedikir može da te izludi. Možda će je u početku golicati, ali ako se dovoljno potrudiš, pružićeš joj neviđeno zadovoljstvo. Počni s masažom stopala tokom predigre, a kasnije, tokom seksa, liži joj stopala i prste. Ovo je zaista napaljujuće i odlično za ženske oči.

2. Njena kosa

Ona sigurno posvećuje mnogo vremena pazeći da joj kosa odlično izgleda, a ti joj pokaži da si toga svestan. Sledeći put kada krenete u seksi akcij, mazi je po kosi. Možeš joj čak i jagodicama masirati teme. Ovo stimuliše ženska čula i pomaže da se dodatno opusti.

Budite spremni da je zadovoljite, uz ovih 9 saveta!

3. Njena osetljiva koža

Posveti pažnju delovima tela gde je koža najmekanija. To su unutrašnja strana bedara, donji deo stomaka i unutrašnja strana ruku. Delovi tela s tanjom kožom su osetljiviji. Svakako budi pažljiv kada posvećuješ pažnju ovim delovima tela. Ako si pregrub, to će je potpuno ohladiti.

4. Njen mozak

Dobro, ovo zvuči pomalo smešno, jer mozak fizički ne možeš da dodirneš, ali, mislili smo figurativno. Ona ustvari želi da je stimulišeš rečima. Na primer, ako joj maziš kožu, reci joj nešto lepo tipa: “obožavam tvoju kožu, tako je mekana i nežna…” Kombinacija mentalne i fizičke stimulacije će je izludeti.

Dragi naši, evo šta ubija vašu "muškost" u spavaćoj sobi!

Izvor: macho.hr/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.