PRE OZBILJNE VEZE: Žene sa kojima morate da budete bar jednom u životu!

1. Alfa žena
Ima više iskustva od vas, možda je starija, a definitivno je mudrija. Ne radi se o devojci koja veselo “partija” sa prijateljicama i gleda zgodne frajere u baru. Ovaj tip žene tačno zna šta želi i kako će to i da dobije. Ali, sa njom mogu biti samo muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u svoju muškost.
Ako ulazite u vezu s takvom ženom, ne očekujte da će vam se prilagoditi. Upravo je suprotno i drugačije nećete uspeti.
Znate li kojih 10 stvari žene ne vole u krevetu?

2.Uspešna, ali skromna
Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja. Njene večere kod kuće uvek se pretvore u mini-partije, jer je društvena i omiljena. Zna da se ponaša u svakoj situaciji, uz nju ste opušteni i znate da nikada neće napraviti scenu.
Ovaj tip žene uvek je materijal za dugoročne veze i ne očekujte da će pristati na provod za jednu noć.

3. Seksi i neuhvatljiva
Retko kada ustaje pre podneva. Uvek ima neobaveznu frizuru i tamni mejk-ap oko očiju od provoda prošle večeri. Telo joj je prekrasno i tonirano od večeri i večeri plesanja po klubovima i festivalima, a upravo ćete je tamo i sresti.
Od nje ne očekujte dugu vezu, već samo nezaboravnu zabavu.

4. Dobra prijateljica
Uvek ste joj se divili, ali ona je bila deo ekipe, kao jedan od vaših ortaka. Zato se činilo nemogućim da vam ikad postane devojka. Ali, jedne večeri ostali ste sami i primetili ste koliko je lepa, ženstvena i slatka…
Posle par pića i opuštenog druženja dogodio se “taj trenutak” i seks. Sada je samo pitanje kako će stvari razvijati dalje – nova veza ili neugodni trenuci prepuni žaljenja.

5. Otkačena devojka
Žene ovog tipa obično vole umetnost i imaju sasvim drugačiji ritam života od ostalih. One su poput svežeg povetarca usred vrućih letnjih dana i imaju neobične ideje. Možda će vas odvesti na žurku na kojoj se pića piju iz velikih tegli ili će sa vama neobavezno razgovarati o tantričkom seksu. Zvuči savršeno, zar ne?
Jedini je problem to što svakome ko nije takva osoba otkačenost dojadi nakon nekog vremena.
Postani jedan od pet tipova muškaraca koji "tope" ženska srca!

6. Žena zvana “velika greška”
Vaša šefica, devojka najboljeg prijatelja ili udata žena. Makar bilo i samo jednom, verovatno će vas dugo proganjati. To su obično kratke i strastvene afere posle kojih se loše osećate. I zato su jako velike greške kojima će retko koji muškarac odoleti...

Izvor: Tportal.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.