Tijanin otac užasnut: Ako njen nestanak ima veze sa mnom, neka me javno spale!

Igor Jurić, otac nestale Tijane Jurić, užasnut je optužbama pojedinih medija, koji su objavili da su navodno njegovu ćerku oteli zelenaši zbog dugova koje on ima prema njima.

- Užasnut sam lažima koje sam pročitao! Nikom ne dugujem ništa, nijedan jedini dinar. Ukoliko se dokaže da nestanak moje ćerke ima bilo kakve veze sa mnom, zatražiću da me javno spale na trgu! Pa nisam ja degenerik, kreten, da se kockam sa životom rođene ćerke, zbog navodnih dugova. To kroz šta moja porodica prolazi, znamo samo mi, i niko više. Da zaključim, jedino želim da mi se što pre nađe ćerka, i ništa me drugo ne interesuje – kaže Igor Jurić.

On napominje da ovakve stvari mogu da štete istrazi koja je u toku i dodaje da se nada da će policijska potraga biti uspešna.

- Svakodnevno sam u kontaktu s prijateljima i policijom. Svi su spremni da pomognu i to rade koliko mogu. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija dele se plakati na engleskom jeziku s Tijaninom slikom i brojevima telefona na koje svi stranci koji idu u zemlje Evrope mogu da se jave ukoliko je vide. U Segedinu i Subotici biće postavljena dva bilborda s njenom slikom. Niko ne posustaje – zaključuje Igor Jurić.

Podsetimo, direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je potraga za nestalom devojčicom prioritet nad svim prioritetima za policiju i državu i napomenuo da ima nekih novih tragova i naznaka koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.

- Policija radi na rešavanju ovog slučaja i nećemo stati dok Tijanu ne vidimo – rekao je Veljović.

On je napomenuo da je u rešavanju tog, kako je ocenio, izuzetno delikatnog slučaja za policiju, angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a, ne samo iz Subotice, nego i iz Beograda i drugih mesta.

- Radimo u više pravaca, a od juče smo uključili i Službu za visokotehnološki kriminal – kazao je direktor policije, napominjujući da detalje u vezi s tim i neke nove činjenice s kojima policija raspolaže za sada, u interesu istrage, ne može da saopšti.

izvor: telegraf

Pogledajte još