DETALJNA ISTRAGA: Kako je policija otkrila Tijaninog ubicu

- Dokazi su bili lošeg kvaliteta jer su ih meštani pomerali i gazili. Tokom istrage više od 100 ljudi pozvano je na razgovor u policiju i tada su se pojavile prve indicije koje su ukazale na Đurića. Ubrzo smo na osnovu baznih stanica mobilne telefonije utvrdili da je kritične noći bio na mestu zločina - objašnjava sagovornik Kurira kako je počela potraga za ubicom male Tijane.
Sistemom eliminacije Dragan Đurić se našao među sumnjivim osobama.

- Policija ga je držala na oku nekoliko dana, ali njegovo ponašanje nije bilo neobično za normalnog čoveka. Nije odavao utisak osobe koja je počinila tako gnusan zločin o kom bruji cela zemlja, a zbunjivalo nas je i to što nikakvu vezu između njega i Tijane nismo uspeli da pronađemo, odnosno bili smo sigurni da se nikada ranije nisu sreli - dodaje on.

Istražitelji su bili gotovo sigurni da je on otmičar, ali nisu znali da li je devojčica i dalje živa.

- Zbog toga smo čekali da se otkrije i odvede nas na mesto na kojem smo verovali da je čuva. Pošto je iz dana u dan živeo normalno, odlučili smo da više ne čekamo i da ga uhapsimo. Bio je potpuno miran kad smo došli po njega na radno mesto u klanici. Ostao je miran čak i kad smo mu stavili lisice - objašnjava izvor Kurira.

Izvor: Kurir

Pogledajte još