SAVETI ZA SEKS KOJI OPIJA ČULA! Jedino što vam treba je…

1. Seksi donji veš

Možda niste naviklo na ovo, ali ako želite da partneru razbudite sva čula, posegnite za onim čipkastim gaćicama i grudnjakom, jarko crvene boje koji ste mislili da nikada nećete obući. Kada vas bude video, vrlo brzo ćete ostati bez istog.

2. Igrajte se- odaberite uloge

Nije ništa loše u tome što želite, makar u intimi spavaće sobe, da budete neko drugi. Igrajte se, ispunite mu seksualne fantazije. Sigurno će izgoreti od uzbuđenja.

3. Pričaj mi nešto “prljavo”

Recite mu koliko ga želite, šta biste voleli da vam radi. Sprovedite maštu u delo odmah nakon “prljavih” razgovora.

4. Pustite seksi muziku

Muzika koja budi strast je ono što vam treba. Uz ritmove omiljenih pesama, naći ćete i ritam koji vam odgovara u krevetu.

5. Nekoliko kapi parfema i spremite se za…

Znate onaj parfem koji na polici čuvate za posebne događaje? Vreme je da posegnete za njim. Čak i bez ijedne krpice na sebi, s nekoliko kapi omiljenog parfema bićete sigurni u sebe, a samim tim i poželjniji partneru.

6.Nakit

Skinite odeću sa sebe, i stavite omiljenu ogrlicu… Sačekajte ga da se vrati s posla, a zatim… Valjda vam je jasno da neće moći da vam odoli.

7.Priuštite mu jedan seksi striptiz

Skidajte se polako. Samo za njegove oči uz odgovarajuću muziku, priuštite mu praznik za oči. Ali, ne dopustite mu da vas dodirne sve dok mu vi to ne dozvolite. Biće raspamećen i raspoložen za divlje radnje.

Čuvajte se grešaka dok se igrate, jer biste mogli da se udaljite jedno od drugog za sva vremena.

Obavezno probajte i seks pod tušem.

Izvor: tportal.hr/nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.