"Srećni ljudi" trenutno najgledanija emisija na domaćim TV kanalima!

Scenario su potpisali Ljiljana i Siniša Pavić, a režiju Aleksandar Đorđević i Slobodan Šuljagić. Serija ima 70 epizoda, kao i novogodišnji specijal u trajanju od 45 minuta. Kako su nam saopštili iz nacionalne televizije, ova poslednja repriza je trenutno najgledanija emisija na domaćim TV kanalima i potukla je čak i neprikosnoveni „Bolji život“.

Leontina Vukomanović: OD STATISTE DO ZVEZDE

Leontina Vukomanović pojavljuje se u „Srećnim ljudima“ gotovo tokom celog serijala. Pevačica prvo statira u bendu koji prati Ivanu Mihić, svira gitaru i ima dugačku kiku. Posle dve godine snimanja, kada je postala popularna, pojavljuje se kao zvezda na izboru za mis, gde peva hit „Pokloni mi“.

Ivana Mihić: SAMO OTVARA USTA

Kristina Kovač i Jasmina Ćirović pozajmile su glas Ivani Mihić, koja tumači pevačicu Katarinu Keti Babović. One su podelile i otpevale numere svaka u po jednom serijalu.

Dubravka Mijatović: DOSPELA NA „CRNU LISTU“ RTS

Dubravka Mijatović napustila je snimanje serijala zbog malog honorara. Izjavila je da joj se ne dopada scenario i kako se razvija njen lik. Zbog te odluke tada je dospela na „crnu listu“ RTS.

Dragan Jovanović: UBIO SOPSTVENI LIK

Dragan Jovanović, koji je tumačio ulogu Luneta Šćekića, seriju je napustio u dogovoru sa scenaristom Sinišom Pavićem. Njih dvojica su diplomiranog pravnika poslali u zavičaj da se zaposli. Razlog Jovanovićevog odbijanja uloge takođe je bio mali honorar.

Tanja Bošković: NEZADOVOLJNA HONORAROM

U nizu glumaca koji su napustili seriju bila je i Tanja Bošković. Kod svih njih je osnovni razlog za izlazak iz uloge bio nizak honorar.

Dečak Neca: DANAS PRODAJE SLIKE U PORODIČNOJ GALERIJI

Neca, dečak iz „Srećnih ljudi“, iliti Janko Milivojević, danas radi u porodičnoj galeriji i sa bratom Aleksom transportuje umetnička dela. Iako je snimao pune tri godine, kaže da ima tremu od kamera i više voli posao kojim se bavi. Glumio je kao dete u Ateljeu 212 i trenirao je dugo veslanje.

Ljiljana Dragutinović: PROMENILA ČETIRI PREZIMENA

Natalija Šćekić, koju igra Ljiljana Dragutinović, u seriji je promenila čak četiri devojačka prezimena. U petoj epizodi šef je oslovljava kao Natalija Savković. U 32. predstavljena je kao Natalija Milić. U 60. epizodi kaže da nije više Šćekić, nego Prodanović, a u 67. epizodi, sudija čita da je Natalija rođena Milovanović.

Pas Sima: BIO JE SLEP

Čuveni Sima, Necin pas u seriji, bio je slep. U stvarnosti njegov vlasnik je bio glumac Desimir Stanojević. Zahvaljujući uspehu „Srećnih ljudi“, snimili su seriju „Čovek i pas“, koja je emitovana na Televiziji Beograd.

Peh: PRVA EPIZODA IZGORELA 1999.

Prva epizoda se uvek emituje sa starim logom „RTS B1“. Pretpostavlja se da je traka sa prvom epizodom izgorela za vreme NATO bombardovanja 1999.

alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.