UVEK SAM DOBRE VOLJE, TO JE DORĆOLSKA ENERGIJA: Zlata Numanagić iskreno o kratkom boravku u Albaniji i planovima za budućnost

Poznata glumica Zlata Numanagić, najpoznatija po narandžastoj haljini i šeširu iz "Otpisanih", a potom i kao Lola Golubović u "Srećnim ljudima", danas je na televiziji K1 objasnila kakve muke ima sa medijima i javno objavila da - živi u Beogradu.

- Ne znam zbog čega je ta Albanija toliko zanimljiva tabloidima pa i dalje pišu da tamo živim. Naime, pre nekoliko godina sam sa prijateljicom letovala u Albaniji i nas dve, avanturistkinje, shvatile smo da tu ima potencijala za ugostiteljstvo. Pričale smo o tome da otvorimo restoran i to smo uradile, ali je on radio svega četiri i po meseca. U periodu od aprila do septembra. Taman smo počele da zarađujemo, ali ja sam imala mnogo posla u Beogradu i nisam više mogla da putujem, a prijateljica nije mogla da mi nađe zamenu. I restoran smo zatvorile - kazala je Zlata u emisiji "Kec na jedanaest" i dodala:

- To je bilo pre nekoliko godina. Tu sam.

Poznata glumica rekla je i da nema ništa protiv da glumi bake, ali urbane.

- Ne mogu da budem ona baba sa crnom maramom pored šporeta. Ali postoje, valjda, i urbane babe u farmerkama. I na kraju krajeva, ko će da igra babe ako smo sve zategnute - sa osmehom je kazala Zlata i istakla da se oseća sjajno i da je puna energije.

- Više ne govorim dobro sam nego vakcinisana sam. Dobro se osećam i zaista sve dolazi iznutra. Imam takav mentalni sklop da sam uvek dobre volje. To je dorćolska energija. Lokal patriota sam oduvek i zauvek - rekla je Zlata na K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još