LEPA, A SAMA: 4 razloga zbog kojih ti muškarci ne prilaze

1. Deluješ ljuto - to ih odbija!

Ti to verovatno ne radiš namerno, ali neki muškarci će misliti da si previše ljuta, iako si ti samo namestila ozbiljnu facu. Ako toj ljutitoj faci dodaš i prekrštene ruke, većina njih ti neće prići jer odaješ utisak da je to poslednja stvar koju želiš.

2. Loš kontakt očima

Misliš da ga gledaš dovoljno, a on svejedno ne prilazi? Možda jednostavno ne shvata da tvoj pogled znači da mu daješ “zeleno svetlo”. Pokušaj da ga gledaš dublje i duže, dok ne budeš sigurna da je uhvatio signal. Ako i posle toga ne priđe, verovatno nije zainteresovan.

Govor tela ga odaje da li je zainteresovan

3. Deluješ previše dostupno

Muškarce ponekad odbijaju djevojke koje deluju kao lak plen ili previše flertuju. Neki od njih će pomisliti da si takva sa svima, i neće hteti da ti priđe.

4. Tvoje okruženje ga sputava

Ako si samo s jednom drugaricom, neki muškarci ti neće prići jer ne znaju šta će s njom. Ako si u prevelikom društvu, verovatno će ga biti strah. Istraživanja pokazuju da su muškarci najhrabriji kada je žena u društvu dve prijateljice, jer onda imaju priliku da popričaju sa ženom koja im se sviđa, dok te dve prijateljice mogu same da nastave razgovor.

5 najčešćih izgovora samaca

Izvor: index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.