Za ovo treba imati "jak želudac"! 10 najkontroverznijih seks scena ikada 18+

10. Kloi

Film "Kloi" iz 2009. godine u kome glavne uloge tumače Džulijen Mur i Amanda Sejfrid, sigurno obuhvata mnoge tabu teme iz ljudske seksualnosti: prevara, razlika u godinama, lezbejski seks...Sve ove stvari se događaju baš u ovom trileru. Najupečatljivija scena je sigurno gej scena između Murove i Amande.

9. Rekvijem za snove

Ovaj film je sam po sebi jako težak, tematika koja je depresivna: narkoman koji se bori sa svojom zavisnošću. Međutim, najkontroverznija scena je kada glumica Dženifer Koneli, koju tumači Marion Silver deli seks igračku sa drugom ženom dok im aplaudira grupa muškaraca.


8. Brokeback Mountain

Prvi holivudski homoseksualni film iz 2005. godine je izazvao mnoštvo kontroverza. Glavna scena seksa je odigrana pod slabim svetlom i više je aluzija nego eksplicitni video. Ipak, i ako film ima najmanje scena seksa od bilo kog drugog okarakterisan je kao jedan od "kritičnih".7. Crank

Tema je filma je čovek koji da bi preživeo mora da ima visok adrenalin, pa samim tim očekujete mnogo seksa u filmu. "Crank" definitivno ima jednu od najkontroverznijih scena seksa - Džejson Statem koji glumi glavnu ulogu ima seks na javnom mestu pred mnogo ljud usred Kineske četvrti, sa svojom devojkom. Mnogi su opisali ovu scenu kao silovanje, seksualni napad čista pornografija sa eksplicitnim sadržajem.

6. Eyes Wide Shut

Film sa Nikol Kidman i Tomom kruzom vrti se upravo oko erotske intrige, ali scena koja ulazi na našu listu je ona u kojoj se odigrava grupni seks. Žene su maskirane i skoro gole i sve podseća na neki ritual. Možda nema eksplicitnih scena, ali sama atmosfera zaslužuje da bude na listi.

5. American History X

Ovaj film obiluje scenama koje su uznemirujuće. Ipak, scena u kojoj Derek (Edvard Norton) biva silovan u zatvoru je najkontroverznija. Derek biva silovan pod tušem od strane zatvorske bande. I ako film obiluje scenama nasilja, ovaj deo je najkontroverzniji.

4. American Psycho

Gluma Kristijana Bejla u ovom filmu je zaista da se "naježiš", kao sociopata ostvario je najkontroverzniju scenu kada ubija dve žene sa kojima je upravo imao seks. jednu ubija tokom odnosa, dok druga pokušava da pobegne. Ova kombinacija seksa i nasilja izazvala je brojne reakcije.

3. Antichrist

Ovaj film je prepun nasilja i kontroverze. Počinje scenom seksa kada nakon što je videlo roditelje, dete pada kriz prozor i gine. Verovali ili ne, ova morbidna scena je jedna od najslabijih tokom filma. Nasilan seks, mazohizam i sadizam su zvezde vodilje ovog filma...

2. The Girl with the Dragon Tattoo

Ovaj rimejk iz 2011. godine sadrži najstrašnije scene Holivudskog filma i zato se i nalazi na drugom mestu, ali i zato jer je zaradio najviše novca. Protagonista Lizabet Salander je brutalno silovana od strane svog legalnog staratelja

1. A Clockwork Orange

Ovo je najstariji film na listi, ali sa scenama koje su ušle u istoriju kao najkontroverznije i najbizarnije. Film je već 40 godina na prvom mestu najkontroverznijih filmova!

blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.