JOŠ 6 PRIJAVA: Glumca opet juri policija!

Tek što se izvukao od kazni za bahatu vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno svetlo, glumac Sergej Trifunović (41) napravio je šest novih saobraćajnih prekršaja, a zbog neodazivanja sudu, policiji je naređeno da ga privede, saznaje “Alo!”.

Sergej Trifunović uhvaćen kako čak tri puta vozi sa isteklom vozačkom dozvolom, napisane su mu i tri prijave zbog istekle registracione nalepnice

- Trifunovića je policija tri puta uhvatila kako vozi sa isteklom vozačkom dozvolom, pa su protiv njega pokrenuta tri prekršajna postupka. Takođe je zatečen kako tri puta vozi i sa isteklom registracionom nalepnicom, a pošto se u jednom od procesa nije odazivao na pozive suda, sudija je izdao naredbu da ga policija privede na sledeći glavni pretres. Za ove prekršaje, Trifunoviću preti novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara i izricanje po dva kaznena poena, za svaki od prekršaja - rečeno je juče našem listu u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Ukoliko nastavi sa bahatom vožnjom, Trifunović bi vrlo lako mogao da postane žrtva ili ubica, upozoravaju stručnjaci, uz opasku da je prolazak kroz crveno svetlo jedan od najtežih prekršaja.

- Ako nastavi sa nebezbednom vožnjom, Trifunović može da povredi ili usmrti nekoga. Ali pre toga neka razmisli kako bi porodici žrtve pogledao u oči. Od žrtve, mogao bi da postane ubica na putu. I ne samo on nego svi učesnici u saobraćaju koji krše propise. Pošto je javna ličnost koja ima svoje fanove, to još više pojačava njegovu odgovornost u saobraćaju jer treba da bude uzor drugima - kaže za “Alo!” Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, i upozorava da su najčešći uzroci nesreća - vožnja pod dejstvom alkohola ili narkotika, brza vožnja i prolazak kroz crveno svetlo.

"Ako nastavi sa nebezbednom vožnjom, Trifunović može ili da povredi ili da usmrti nekoga. Od žrtve, mogao bi da postane ubica na putu", Damir Okanović

Doktor psihologije Ivana Leposavić ističe da bi bilo poželjno da svi poštuju društvene norme i zakone, a pogotovo poznate ličnosti u koje su svakodnevno uprte oči javnosti.

Podsetimo, protiv Trifunovića je obustavljen postupak zbog prolaska na crveno svetlo i vožnju pod dejstvom alkohola. Od “role” okrivljenog i plaćanja visokog honorara, glumca koji se retko pojavljuje u serijama, spasla je zastarelost postupka, jer policija nije mogla da otkrije adresu na kojoj živi.

Hvalisao se susretom sa Monikom Beluči

“Ne dajem izjave za vaš list. Sve znate bolje od mene”, kratko nam je juče, u svom maniru, rekao Trifunović, a potom brzo prekinuo vezu.

Inače, on se na svom Fejbuk profilu juče pohvalio kako da će se sresti sa filmskom zvezdom Monikom Beluči (51) i bivšim košarkašem Dejanom Bodirogom.

- S Monikom Beluči na večeri, s Dejanom Bodirogom na jutarnjoj kahvi. Trebinje je centar sveta, izgleda - napisao je na svom profilu Trifunović, koji trenutnu igra ulogu Miše u filmu “Mali Budo”.

Pevače vodili na trežnjenje

I pevačica Ana Nikolić (35) je zbog zastarelosti izbegla da plati kaznu, kada je u novembru 2010. godine vozila svoj „mercedes ML” u pijanom stanju.

Ona je tada pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo. Ni pevačica Romana Panić nije umakla “plavcima”, krajem decembra 2010. godine u Beogradu, koji su utvrdili da je vozila džip u pijanom stanju. Kada je uhapšena, imala je 1,8 promila alkohola u krvi, pa je odvedena u policiju na trežnjenje i puštena je sutradan.

Pevač Vlado Georgiev je čak šest puta uhvaćen pijan za volanom. On je 21. marta 2010. uhvaćen sa 1,67 promila alkohola u krvi, ali za to nije odgovarao. Međutim, pevačica Danijela Vranić (38) osuđena je na šest meseci zatvora, godinu dana uslovno, jer je 18. septembra 2011. godine kod hotela „Balkan“ u Beogradu, pod dejstvom alkohola, napala policajca koji je pokušao da je zaustavi.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.