Nije se razveo ni od prve, a Kežman već ostavio drugu ženu

Bivši fudbaler je prošlog meseca po povratku sa mora ostavio Mariju bez teških reči, a pre nekoliko dana je sam otputovao u Crnu Goru.

- Već duže vreme im je išlo loše i nesuglasice su bile česte. Tokom boravka na moru stalno su se svađali. Mariji je smetalo što u njihovim apartmanima boravi porodica njegove bivše supruge i sa tim nije mogla da se pomiri. Po povratku, Mateja je obavio razgovor sa njom i odlučio da prekine vezu – govori za “Alo” izvor blizak bivšem fudbaleru.

- Mateja se nakon raskida veze spakovao i sa prijateljima otišao u Crnu Goru na pecanje, dok je Marija sa njihovim sinom ostala u Beogradu. Inače, Marija je nedavno viđena kako se provodi na jednom beogradskom splavu, a verovatno pokušava da ne misli na raskid sa Matejom – završava priču izvor blizak fudbaleru.

Podsećanja radi, Mateja Kežman je navodno svoju prvu suprugu Emiliju ostavio zbog Marije, a vezu su ozvaničili kada je ona ostala u drugom stanju. Počeli su da žive zajedno, a pre godinu dana na svet je došao njihov sin. Međutim, njima očigledno nije išlo u ljubavi, te su nedavno stavili tačku na svoj ljubavni odnos.

Pogledajte još