MONSTRUOZNO! Izbola trudnicu i isekla joj stomak da bi joj ukrala bebu!

Marija Gvadalupe Munjoz Rodrigez (29) iz Meksika kuhinjskim nožem ubila je trudnicu kako bi joj ukrala dete iz stomaka! Meksikanka je ubila i majku i bebu i ubrzo je, posle hapšenja, optužena za dvostuko ubistvo. Motiv zločina bila je njena izmišljena trudnoća koju je htela da potvrdi rođenjem, odnosno krađom nerođenog deteta.

Ubica je policajcima do detalja opisala sve šta je uradila. Priznala je da je odlučila da ubije Nađu Katalinu Arvizu Avilu, koja je bila u osmom mesecu i da joj izvadi dete, jer je porodicu lagala o sopstvenoj trudnoći.Ispričala je da ju je namamila u kuću rekavši joj da će da joj pokloni odeću za bebu.

“Kada sam joj prekrila usta, ugrizla me. Tada sam joj stavila ruke iznad glave kako bih se odbranila. Nisam je tada ubila. Vrištala je. Molila me da je ostavim na miru”, ispričala je Marija Munjoz. Tada ju je udarala dok se nesrećna trudnica nije onesvestila.

“Samo sam joj spustila pantalone i ubola je u stomak. U tom trenutku se trgla. Zatim sam pokušala da što pre dođem do bebe kako se ne bi ugušila, ali nisam mogla. Beba je izašla mrtva”, rekla je.

Policija je uhvatila Mariju ubrzo pošto je odvela bebu u bolnicu kako bi porodici rekla da je rodila mrtvo dete. Lekari su odmah posumnjali, a posle njihovog insistiranja da je pregledaju je pobegla. U međuvremenu je žrtvin suprug prijavio da mu nema žene, a policija je ubrzo njen nestanak povezala sa sumnjivim rođenjem.

Izvor: Telegraf