Muškarci otkrivaju: Ovakve žene su dobre samo za seks

Pitali smo naše muškarce na osnovu kojih karateristika odlučuju da neka žena nije ni za šta drugo osim za “krevet”, i to samo za jednu noć. Ovo su njihovi odgovori.

Aleksandar (30):
Uglavnom smatraš da je samo za seks ona devojka koja se tako ponaša, koja ističe samo seksualne odlike ličnosti kada se nalazi u društvu ili u komunikaciji sa muškarcima. To znači da se u razgovoru ne dotiče intelektualno-emotivnih tema. Kako mogu da shvatim ozbiljno bilo koga ko manipuliše tobom da bi došao do svog cilja, stalno te dodiruje, koristi mazan govor, pući se, svaki razgovor i rečenicu pretvori u dvosmislen.

Željko (35):

O tome mnogo govori način oblačenja i maniri. Ako devojka pokazuje previše, ako joj se vide skoro cele grudi ili joj viri zadnjica, ako joj je stomak golišav (a nismo na plaži), to može da ukazuje samo na jedno i sa tim devojkama ne bi voleo da me viđaju prijatelji ili porodica.

Zoran (40):
Postoje žene koje su veoma inteligentne, a koje žele samo seks, i tu nema ničega lošeg, samo je problem što je ovo mali grad, čak i mala zemlja i brzo se pročuje za njih, pa tako kada u jednom trenutku požele ozbiljnu vezu, niko ne želi da bude sa njima ma kako lepe i pametne i uspešne bile.

Bojan (33):
Muškarače. Može devojka da bude i lepa i seksi i zanimljiva. Ako se ponaša kao muškarac, psuje i bahata je, od nje ne želiš ništa drugo osim jednog. One su obično i samožive, ali to je maska koju stvore zbog toga što ne umeju da se ponašaju. U stvari su pune kompleksa i što više tonu u samoobmanu, gore im je.

Marjan (20):
Sad kad smo svi na Fejsu, lako je i po fotografijama videti koje devojke su okej, a koje nisu ni za šta drugo osim za zezanje. Kad vidim tzv. duck face, polugole selfije i fotke iz kreveta, šta mogu drugo da pomilsim o devojci. Neću sigurno da je upoznajem sa roditeljima.