Pevač se vraćao sa nastupa i sleteo sa puta!

Amal Ćemal Ćemo se sa kumom vraćao sa nastupa kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Od jakog udarca obojica su ugruvani, a automobil je skoro smrskan. Naime, kako smo saznali, Ćemo se kasno vraćao sa nastupa i u Kaknju mu je proklizao automobil, koji je skrenuo sa puta i sleteo u jarak.

- Ćemo je vozio kola svog kuma, koji je sedeo na suvozačevom mestu. U jednom momentu, kako je put bio klizav put od kiše, njemu je automobil proklizao i upao u jarak. Auto je dosta oštećen, ali su oni dobro. Imaju male ogrebotine i ugruvani su. Meštani Kaknja su izašli i pomogli im da izvuku kola i pozovu šlep-službu - rekao nam je izvor blizak pevaču koji nam je potvrdio ovu priču, prenosi Alo

(old_image)

- Tačno je da sam imao malu saobraćajnu nezgodu. Ja sam vozio kumov automobil, a on je sedeo pored mene. Bio je klizav put i ja sam izgubio kontrolu nad vozilom. Hvala bogu, samo smo ugruvani, ništa nam se nije desilo, a kola su oštećena, ali se mogu popraviti. Bitno je da smo nas dvojica dobro. Hvala što ste zvali - izjavio je Ćemo za Alo.

Pogledajte još