Nedeljni horoskop (ponedeljak 15. septembar – nedelja 21. septembar)

0

Da li znate šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju?

OVAN
Tokom nedelje kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Bilo bi dobro da Vam se pridruži na tom koktelu jedan Strelac. Novac sigurno dobijate. Emotivno, oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Ovan u braku, vezi, mora da bude opušteniji. Partner vas stalno opominje da se posvetite ljubavi, manje poslu. Zdravstveno, osetljiva jetra.

BIK
Stabilni ste, znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem odlična. Niste razpoloženi sada da mislite o tome da li će posao uspeti ili ne. Vi znate unapred da hoće. Sposobni ste da podignete posao kao niko drugi od znakova u zodijaku. Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Mogli biste mnogo da postignete zajedno. Ljubav je za vas pesma ako uspete i da zaradite. Slobodan Bik ima susret sa jednom Vagom. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI
Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Ako vam se na tom putu nađu još znakovi koji su spori ili ,,dosadni,, po nekim vašim standardima, onda taj posao koji radite zaista neće biti profitabilan. Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. Slobodni Blizanci se nadaju novom poznanstvu negde van mesta stanovanja. Zdravstveno, idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK
Poslovno morate da sarađujete sa nekim iz familije. Verovatno je to neki bliži rođak ili rođeni brat. Taj posao zahteva vreme i pre svega strpljenje. Iako ste znak koji voli familiju, više volite da radite sami zbog novca. Niste poverljivi prema nikome. Ljubavno ste sigurni u brak koji imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću. Možda je dobro da se zaljubite u neki vatreni znak poput Ovna da vam podigne raspoloženje i energiju. Zdravstveno imate dobro raspoloženje.

LAV
Poslovno dobra komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan utorak za onog Lava koji ima podznak Vagu. Drugi pripadnici ovog sazvežđa mogu da se okrenu poslovima prodaje, marketinga, saobraćaja, uniforma. Lav u braku mora da misli o izgradnji nekog zidanog objekta. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome. Slobodni Lav želi da se zaljubi. Ali preterana želja može isto tako jako brzo da se ugasi, izgori. Zdravstveno, pojačana nervoza.

DEVICA
Diplomata ste. Pokušavate da ne mislite samo na novac. Morate da sagledate realnost. Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Verovatno osoba pored Vas Jarac ili Bik daju predloge i traže dosta od Vas. Pokažite da ste spremni da možete biti neko ko misli svojom glavom. Emotivno, partner vas podržava u svemu što radite. Nemože bez vas i vaših saveta. Puni ste samopouzdanja, iako oni koji su slobodni imaće prednost da se upoznaju sa zanimljivom Vodolijom. Zdravstveno, osećate se umorno od preteranog rada.

VAGA
Dominanto pristupate poslu koji vas čeka . Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elena. Iako mislite u pojedinom momentima da niste spremni da preduzmete inicijativu, grešite. Imate jako dobre aspekte za dobru zaradu. Sarađujte sa drugom Vagom. Emotivno, zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar! Ukoliko ste sami i tražite još uvek srodnu dušu onda ste na putu da se upoznate sa jednim komunikativnim Blizancem. Zdravstveno, sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA
Posao ide tokom koji ste Vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite. Ne razmišljate toliko o zaradi mada je to atipično za jednog Škorpijona. Imaćete priliku da zaradite prilično lako. Dobar dan za zaradu sreda i četvrtak. Emotivno, pružate ruku razumevanja vašem partneru. Izvodite ga u noćni život. Slobodni Škorpijoni žele samo slobodu. Nisu raspoloženi za bilo kakvo vezivanje. Zdravstveno, manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC
Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad. Odlažete posao što duže. To nije dobra preporuka. Morate da probudite taj optimizam i želju za uspehom i pobedom koji samo jedan Strelac ima. Ostajete kod kuće Vi i vaš partner . Nije vam niko potreban. Slobodni Strelčevi neće imati vremena da se bave samoćom. Noćni provod, društvo, zabava daće pravu priliku da se pozabavite i nekim novim poznanstvom. Zdravstveno, previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC
Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Muški Jarčevi imaju dobru nedelju za putovanje i pokretanje posla u inostranstvu. Emocije su poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. Novo poznanstvo vas je totalno zbunilo. Niste lako zbunljiv tip osobe ali ovo je neko ko Vas je dobro razdrmao i probudio. Postoji aspekat koji ukazuje da to poznanstvo može da se pretvori u veoma jaku vezu. Zdravstveno, hormoni rade snažno. Razdražljivost.

VODOLIJA
Tokom nedelje bilo bi dobro da vraćate dugove. Zarada je dobro, napredujete. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. Morate da se okrenete ponekad i nekim novim idejama koje drugi predlažu. Novac vam treba za dalje ulaganje u nove projekte. Emotivno vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. Konačno će ući u jako dobar ljubavni period, posebno oni koji su slobodni. Zdravstveno, preporučuje se detoksikacija na svim nivoima fižički i mentalni.

RIBE
Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu. Neki čak i uživaju na poslu. Radite sa Vagom ili Bikom tokom nedelje jer su vam potrebni kreativni ljudi koji razumeju Vas i vaše napore da se pokažete i odrazite kao kreativno biće. Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara. Slobodni pripadnici ovog znaka, ukoliko žele da se upoznaju sa nekom novom osobom ili započnu novu ljubavnu vezu, moraju prestati da razmišljaju o prošlosti. Zdravstveno, osetljivi sinusi. Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.