Nekada omiljeni klinac Jugoslavije postao otac: Neca iz "Srečnih ljudi" dobio ćerku!

0

Tačno je da sam pre tri meseca postao tata, ali ne želim previše da pričam o sebi i svom privatnom životu – kaže Janko Milivojević, koji je pre 17 godina igrao lik dečaka u popularnoj televizijskoj seriji

Janko Milivojević, koji se proslavio igrajući lik malog Nece u seriji “Srećni ljudi”, postao je otac. Kako piše “Informer”, on je pre tri meseca dobio ćerku, koja mu je potpuno ispunila život.

– Tačno je da sam pre tri meseca postao tata, ali ne želim previše da pričam o sebi i svom privatnom životu. Tu ulogu (ulogu Nece u seriji “Srećni ljudi”,prim.aut) sam odigrao pre 17 godina. Čudno mi je kada me novinari zovu ili kada me ljudi prepoznaju na ulici. Ja nisam javna ličnost – rekao je Janko, koji danas ima 27 godina i koji radi u porodičnoj galeriji na Banovom brdu.

Milivojević tvrdi da nikada ne bi ponovo prihvatio ga tumači lik Nece, pošto gluma nije za njega. Danas, kada ima dete, srećan je što je ipak ostavio značajan trag iza sebe.

– Sada kada sam dobio ćerkicu, jer sam svestan da će jednog dana ona moći da gleda seriju. Verujem da će ona biti ponosna na mene – rekao je on.

Nadlanu / izvor: Telegraf

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.