NE DA NA SESTRU: Veljko otkačio Mašu jer je Anastasiju nazivala pogrdnim imenima?!

Naime, sin Cece Ražnatović slučajno je video prepisku nakon čega je on definitivno ostavio.

“Nakon što su obnovili vezu, niko nije pomišljao da će njih dvoje tako brzo raskinuti. Veljko je pre dve nedelje slučajno video poruke koje je Maša pisala i šokirao se.

Naime, Maša je u prepisci sa jednom osobom na najgori mogući način vređala Anastasiju. Kada je sve pročitao, Veljko je probledeo jer nije mogao da veruje da mu devojka na takav način vređa sestru. Veljko najviše na svetu voli sestru i majku i ne da na njih zato ga je ovaj Mašin potez veoma iznervirao”, rekao je izvor blizak ćerki Zvezdana Terzića.

“Istog trenutka kada je video šta Maša zaista misli o njegovoj sestri, Veljko je rešio da stavi tačku na njihovu vezu. Ona nije znala kako da objasni te poruke, pogotovo što ih je ona slala. Cecin sin ju je odmah ostavio i ne želi više da čuje za nju. On se sada provodi na splavovima i svako malo ga startuje neka druga devojka”, rekao je izvor.

Podsetimo, Veljko i Maša su započeli vezu pre nekoliko meseci, a koliko se Veljko zaljubio u nju pokazao je istetoviravši rečenicu: “U njenom osmehu vidim nešto lepše od zvezde” i datum rođenja bivše devojke i sestre.

Alo