IZ MUŠKOG UGLA: 6 stvari koje tipovi pomisle kada vas vide gole

Viđate se nekoliko nedelja. Spakovale ste četkicu u torbicu, nadajući se da ovaj dejt vodi prespavavanju kod njega. I, šta on to misli kada vas vidi golu prvi put?

"Izgleda sjajno."
Zaista nema veze koliko je golih žena pre vas video. Kada se prvi put skinete pred njim, reagovaće kao klinac koji raspakuje poklon. Verovatno se pitao kako izgledate gole u više navrata, i sada, bez obzira na to koliko je puta o tome razmišljao, sve je postalo realnost, i to realnost bolja od fantazije.

"Iskuliraj se, čoveče."
Vrlo je moguće da će biti malo treme kod svakog muškarca. Možda postane i sramežljiv povodom sopstvenih kompleksa (da, i mi ih imamo) ili će se zabrinuti oko toga kako će se pokazati. Možda bude i previše uzbuđen što vas je video golu prvi put, pa ne želi da ispadne bedan i pokaže to uzbuđenje.

"Ok, zapamti ovaj prelepi momenat."
Svaki muškarac će želeti da zapamti ovaj trenutak. “Nadam se da ću ovo zapamtiti” je misao koja nam prolazi kroz glavu u ovakvim momentima. Verujte, svaki muškarac će gledati da zapamti koliko je uživao.

"Šta će joj, dođavola, ta tetovaža tu?"

Ako imate skrivenu tetovažu na, recimo, svojoj bikini zoni misli će mu se odmah fokusirati na taj deo i pokušaće da skonta zašto je to tu. Činjenica da imate tetovažu na mestu koje je inače pokriveno navodi nas da mislimo da ima neka dublja poruka, nešto što ne želite da podelite sa ljudima ili nešto što ne želite da raspravljate sa ljudima koji bi vas zapitkivali da je tetovaža, na primer, na ruci. Nemojte da se iznenadite ako vas pita šta tetovaža znači. Ipak, pokušavao je da je razume od prvog trenutka kada ju je video.

"Uhhh, kakve grudi/guza."
Svake grudi su jedinstvene. Možda je jedna od vaših dojki manja od druge. Ili imate veće bradavice. Ili jako lepo oblikovanu guzu. Ili malo veću/manju guzu od onoga što je očekivao. Šta god da tip primeti da je “drugačije” od onoga što je očekivao, je super! Sve što ga iznenadi ga više uzbudi... Stvar zbog koje ste najviše nesigurni je možda njegova omiljena stvar.

"Auh čoveče baš sam ubo lutriju."
Nikada nisam upoznao muškarca koji vidi neku devojku golu i da je sutradan rekao drugu “Telo joj ni izbliza nije bilo onakvo kakvo sam se nadao da će biti”. Štaviše, sasvim suprotno. Prvi, drugi i milioniti put kada se skinete pred njim, zahvaljivaće se Bogu. Tako da, ne brinite ni zbog čega; radovaće se da vas vidi takvu kakvu ste!

Pogledajte još