FAJT: Bivša modelsica se potukla u klubu!

Kako „Alo!“ saznaje, Sindi je u klub došla sa pevačicom Sorajom Vučelić, još jednom drugaricom i drugom, pile su koktele i super se zabavljale, a onda se pojavila devojka koja je krenula da gura starletu, a veći incident sprečilo je obezbeđenje.

Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kada je prošla pored jedne devojke koja ju je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku – govori za Alo izvor koji se našao na licu mesta.

Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala, popila je piće i sa Sorajom napustila klub. Bivša modelsica se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče – završava priču naš izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Ivanu, ali nismo uspeli da dođemo do komentara.

Zovite me za 15 minuta – rekla nam je Ivana nakon čega više nije odgovarala na naše pozive, a zatim smo kontaktirali i sa Sorajom Vučelić.
Ne želim da komentarišem ništa – bilo je sve što nam je rekla Soraja.

Soraja branila Sindi!

Kada je na Ivanu nasrnula nepoznata devojka, njena drugarica Soraja odmah je skočila da je brani.

Soraja je išla iza Sindi i odmah je skočila da brani drugaricu. Ona je uhvatila devojku za ruku i pokušala da je skloni od Sindi. Sva sreća, pa nije došlo do većeg incidenta i niko nije povređen – kaže naš izvor sa lica mesta.

Zbog batina izbačena iz rijalitija!

Ivana Stamenković potukla se u rijalitiju „Veliki brat“ sa manekenkom Nevenom Milićević, zbog čega su obe izbačene iz šou programa. Naime, njih dve su se prvo verbalno sukobile, a zatim je Nevena počupala Sindi, nakon čega su počele da se tuku. Produkcija ovog rijalitija odmah je izbacila obe takmičarke, koje ni dan danas ne razgovaraju.

Alo

Foto: Nadlanu, Facebook

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.