Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 29. septembar – nedelja 05. oktobar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove nedelje Ovnovi ulaze u povoljan period u ljubavnim odnosima, a slobodni će imati povećan broj novih susreta i poznanstava, pa im se neko lako može dopasti. Emotivna napetost u ljubavnim odnosima će se smanjiti, tako da će partnerski odnosi biti opušteniji.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu biti u periodu veće napetosti i nerazumeavnja u emotivnim donsima. Slobodni pripadnici znaka ipak će i dalje imati savim dovoljno šansi da sretnu osobu koja im se može dopasti, naročito ako se budu našli na nekom putovanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu da osete napetost u privatnim odnosima, moguće je da dođe i do neke rasprave sa partnerom, tako da će mnogima biti potrebno više strpljenja. Slobodni mogu imati veći broj novih poznanstava, pa im se možda neko i dopadne.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje uglavnom postaju okupirani porodičnim dešavanjima, dok će krajem nedelje privatni odnosi da se stabilizuju. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama mogu osetiti veliku nervozu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje imati povoljnu komunikaciju sa partnerom, tako da bi neki rešavati stare probleme, ali ako razgovor izostane, moguće je nerazumevanje. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva, najverovatnije na putovanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje osećaju narastajuću napetost u svojoj vezi, ali, neki neće biti raspoloženi za rešavanje problema, Većina trenutno nije raspoložena za nove veze, a već postojeće mogu prolaziti kroz ozbiljniju krizu. Nova poznanstva se teško ostvaruju.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje ulaze u mnogo povoljnniji period koji će im povećati samopouzdanje, a time i privući nove ljude u njihov život. Napetost koju su neki osećali u emotivnim vezama će se smanjiti, a odnos sa partnerom postaće mnogo pozitivniji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedlelje postati manje komunikativni, tako da će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šanse da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje posotjati. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati porast napetosti u svojoj ljubavnoj vezi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu osećati napetost u svojim porodičnim odnosima, moguće je nerazumevanje sa partnerom, iako će se truditi da poboljšaju međusobnu komunikaciju. Oni koji su u svežim vezama neće biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje izlaze iz nepovoljnijeg perioda koji je vladalo u njihovoj ljubavnoj vezi, a komunikacija sa partnerom postaje opuštenija. Slobodni će imati veće šanse da započnu ozbiljnu ljubavnu vezu, ili da upoznaju osobu koja će im se dopasti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje može emotivno da zainteresira osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osećaće povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su kod nekih moguće i nesugasice.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, mnogo nervoze moglo bi nepovoljno da utiče na ljubavne odnose, ali partner kao da će biti u svom svetu i nezainteresiran za razgovor. Neki mogu početi da razmišljaju o osobi iz prošlosti.

conopljanews