Domaća mast protiv bolnih zglobova: Pomaže već posle prvog nanošenja!

Svima nama su poznati bolni osećaji u zglobovima. Obično bol osećamo u kolenima, ramenima, laktovima. Osećamo se slomljeno. Posle četrdesete verujemo da je to propratna pojava starenja. A šta ako se bolovi pojavljuju u 25-30 godina? I to je starost? Naravno, razloga može biti više – traume, preopterećenja, lomovi, artritis, reuma, ali sada nećemo raspravljati o tome, nego kako da se rešimo bolova u zglobovima.
Za pripremu masti biće potrebno: med, senf (najbolje je ljuti), so i soda. Od svega po 1 supena kašika. Sve dobro promešajte do homogene smese. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. To će biti vaša spasonosna mast.


Primena: Bolno mesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku kesu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati 1,5-2 sata. Proceduru je najbolje raditi pred spavanje, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutru isprati.

Ne ograničavajte se jednim tretmanom, ponovite ga 4-5 dana uzastopno. Efekat ćete osetiti već posle prve procedure. Posle ponavljajte po potrebi. Masti biće dovoljno za nekoliko dana. Čuvajte je u frižideru.

Izvor: uspesnazena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.