Oslobodite se neželjenih dlačica: Trajna epilacija laserom

Laser je svetlost velike energije koja se vezuje za pigment dlake – melanin. Kao takva, energija svetlosti munjevito "putuje" do korena dlake, gde se pretvara u toplotu i trajno uništava koren dlake čime se onemogućava njen ponovni rast.

Pojačana maljavost je mnogima veliko opterećenje jer današnji standardi lepote to ne tolerišu. Osim na licu koje je i najizloženije pogledima, trajnom epilacijom se mogu uklanjati dlačice i sa ostalih regija tela. Najvažniji uslov je da dlaka bude puna melanina, a to znači crna kako bi se emitovana energija lasera što brže i bolje prenela do korena i uništila ga.

(old_image)

Najpopularnije regije su nausnice, brada, biklini zona i pazuh, ali se bez problema rade i svi ostali delovi tela već prema potrebi. Već nakon nekoliko tretmana se mogu videti odlični rezultati.

(old_image)

Tretman epilacije ne spada u bolne tretmane i uglavnom je prijatniji od klasične depilacije, a crvenilo kože nakon tretmana je uvek blaže nego kod depilacije voskom ili ga uopšte nema. Našim aparatom koji pokriva talasne dužine od 520nm, 590nm, 650nm kao i NdYAG od 1064nm pored trajne epilacije rešavamo i probleme flekavosti kože, izraženih kapilara, a tu je i dosta popularan i veoma efikasan tretman foto podmlađivanja celog lica.

(old_image)

Nekada su tretmani trajne epilacije bili veoma skupi i nepristupačni, ali se situacija mnogo promenila, pa su danas cene višestruko niže, naši aparati kvalitetniji, a rezultati bolji i trajniji.
Poćetak jeseni je pravo vreme za prve tretmane kako bi se do početka proleća konačno rešili neželjenih dlačica pa svi oni koji imaju ovakve probleme treba da nas posete što pre.

Laser Centar FLAMINGO
Deligradska br.9
BEOGRAD
Tel: 011*361-7765
Posetite sajt.

Pogledajte još