Prijatelj s bivšim-NE, NIKAKO! Proverite zašto!

Moglo bi da postane baš čudno

Prijatelji vole da pričaju o svim delovima svog života, je l' tako? Da li ste onda spremni da sa svojim bivšim otvoreno razglabate o sadašnjem životu. Što znači da ćete komentarisati i ako vam se neko dopadne, udvara, idete na dejt...

Ne želite da budete ni sa kim drugim

Kada se družite sa bivšom ljubavi, postoji šansa da vam se vrate osećanja. Desiće se da nećete moći da podnesete da ga gledate sa nekim drugim, a isto nećete moći ni sebe da zamislite u novoj vezi. Pravi prijatelji treba da budu srećni jedni zbog drugih. Ovako nećete moći.

Pomešani signali

Kada ste u vezi, imate zajedničke fore, šale, nadimke, kao i drage uspomene. Kada raskinete a nastavite da se družite, nastavićete da koristite i te stare zajedničke fazone, iako niste zajedno. Ovo može da bude zbunjujuće za oboje.

Ograničeni romantični potencijal

Ako se i dalje družite sa bivšim, biće vam teže da nađete nekog ko će vas voleti onako kako vi zasužujete. Razmislite: Da li biste se vi viđali sa nekim ko konstantno provodi vreme sa bivšim?

Čudno je i vašim zajedničkim prijateljima

Vaši prijatelji znaju u kakvoj ste vezi bili i navikli su na vas dvoje kao na par. I dalje se nisu navikli kako da se postave prema vama kada vas vide same, a kamoli kada se spojite.

Nezdravo je

Provoditi vreme s nekim ko vam je slomio srce, znači stalno podsećanje na to. Čak iako vam nije stalno u glavi, jeste podsvesno. Previše energije morali biste da potrošite na to da ponovo budete srećni, da li sada želite to da pregazite?

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.